Horoscop: 20 iunie 2013

Joi, 20 Iunie 2013, ora 07:37
2270 citiri
Horoscop: 20 iunie 2013
Foto: Ziare.com

Gemeni

In jurul tau se intampla niste lucruri pe care nu esti sigur cum trebuie sa le interpretezi. Ai face cum te gandesti prima data, insa parca nu ai merge atat de departe.

Rac

Inainte de a accepta un proiect, asigura-te ca detii si informatii mai putin cunoscute publicului larg. Este chiar indicat sa faci cateva cercetari inainte.

Leu

O zi buna inseamna ca atunci cand ajungi acasa sa simti ca poti rasufla usurat. Astazi stai si recalculezi anumite date ce te-ar putea face sa iti schimbi programul pentru weekend.

Fecioara

Nu te indupleca rugamintile unui prieten apropiat care iti cere sa ii imprumuti niste bani. Stii ca este neserios. Este cea mai buna alegere pe care o puteai face, pentru ca sigur nu ai mai fi recuperat nimic.

Balanta

Trebuie sa muncesti mai mult astazi pentru ca maine sa fii liber dupa-amiaza. O sa fii nevoit sa rezolvi ceva ce tine de viata personala.

Scorpion

Nu este tocmai o perioada buna pentru tine. Nimic nu iti este plac, parca toata lumea face invers fata de cum zici tu. Ai nevoie de o pauza ca sa nu clachezi.

Sagetator

Toata ziua cu zambetul pe fata. Multa fericire in viata ta astazi. Nimic nu te tulbura. Si acasa, si la birou apele sunt linistite.

Capricorn

Astrele sunt de partea ta astazi. Se asaza in asa fel incat totul iti merge ca pe roate. Aveai emotii vizavi de ceva, insa vor trece repede.

Varsator

Ai fost ingrijorat din cauza unei rude care nu raspundea la telefon. Astazi o sa ai o mare surpriza. Aceasta pregatea ceva special si nu voia sa iti dea de banuit.

Pesti

Vei fi nevoit sa te trezesti de dimineata, desi aveai de gand sa lenevesti putin. Nu te plange, pentru ca o sa ai parte de o reusita.

Berbec

Te plangeai ca unii prieteni nu mai dau niciun semn de viata, insa uite ca acum sunt prea multi cei care vor sa se intalneasca cu tine in acelasi timp.

Taur

Conflictul dintre doi cunoscuti te afecteaza si pe tine fara sa vrei. Ai incercat cat ai putut sa stai departe de toate acestea, insa acum joci rolul de martor.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic iunie, #horoscop zilnic iunie 2013, #horoscop zilnic 2013 , #horoscop zilnic