Horoscop: 20 iunie 2016

Luni, 20 Iunie 2016, ora 07:35
3277 citiri
Horoscop: 20 iunie 2016
Foto: Ziare.com

Gemeni

Se anunta schimbari pozitive in viata ta si nu te poti plange de niciuna dintre vestile pe care le primesti astazi. Pe viitor, incearca sa primesti sarcinile cu mai mult optimism.

Rac

Nu incepe proiecte noi, pentru ca biroul tau este plin de acte cu referire la cele vechi. Concentreaza-te pe acestea, iar ideile despre cele viitoare deleaga-le.

Leu

Iti este foarte greu sa rezisti sa nu iti faci planuri pentru viitorul apropiat. Dispui de niste bani pe care vrei sa-i investesti si un amic iti ofera o idee exceptionala.

Fecioara

Te ocupi singur de ceva si esti cu atat mai mandru cu cat rezultaul bun iti va fi atribuit doar tie. Recompensa financiara nu te marcheaza atat de mult precum laudele.

Balanta

Discuti serios cu partenerul de viata si incepeti sa asezati pe hartie cateva idei despre ceva ce se va intampla in septembrie si pentru care va pregatiti intens.

Scorpion

O sa fie nevoie de mai mult efort pentru a ajunge la scopul tau. Vei fi destul de obosit in perioada urmatoare, dar apoi o sa distribui din sarcini.

Sagetator

Ti se ofera ocazia sa incepi un nou capitol din viata ta si propunerile ti se par foarte interesante. Esti tentat sa accepti pe loc, dar apoi faci un pas in spate, pentru ca vrei sa te consulti si cu partenerul de viata.

Capricorn

Unele probleme de familie mai vechi dispar, nu te mai gandesti deloc la aspecte care pana acum te impiedicau sa dormi. Conditiile de viata ti se imbunatatesc.

Varsator

Relatiile cu partenerii de afaceri sunt din ce in ce mai bune, iar vestile pe care le primestin astazi iti dau curaj pentru perioad verii.

Pesti

Traiesti intr-o lume plina de fantezie, practic viata ta pare desprinsa dintr-un basm. Esti foarte fericit, iar totul se datoreaza partenerului de viata.

Berbec

Cei nascuti in luna martie pornesc pe un drum nou, in timp ce restul nativilor berbec continua planurile incepute de mi multa vreme.

Taur

Iti place sa vorbesti despre tine si despre cum ai ajuns in acest punct. Unele persoane mai tinere vor avea ce sa invete in experienta ta.

Horoscop realizat de Zaza

Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
#horoscop 20 iunie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic iunie, #horoscop zilnic 2016 , #horoscop zilnic