Horoscop: 20 iunie 2017

Marti, 20 Iunie 2017, ora 06:44
6997 citiri
Horoscop: 20 iunie 2017
Foto: Ziare.com

Gemeni

Foloseste ziua in avantajul tau. Ai ramas in urma un pic cu munca, dar azi ai prilejul sa recuperezi. Daca socializezi mai putin si muncesti mai concentrat, lucrurile revin pe fagasul normal.

Rac

Desi ai relatii foarte bune cu membrii familiei, ii pui putin pe ganduri cu mutenia ta. Aduna-ti gandurile care te macina si profita de timpul petrecut cu cei dragi, pentru ca te va umple de energie. In plus, s-ar putea sa vina cu idei la care nu te-ai gandit pentru rezolvarea problemelor.

Leu

Treci printr-o perioada in care reusesti sa te organizezi si concentrezi excelent, asa ca vei folosi timpul la maximum la munca. Si de seara reusesti sa profiti, relaxandu-te in compania unui grup de prieteni.

Fecioara

Cu atata munca pe cap, tinzi sa nu-i tratezi asa cum ar trebui pe cei din jur. Mai cu seama o persoana care-ti aduce niste vesti ajunge sa fie "sacul tau de bataie".

Balanta

Nu ai chef de conversatie, ai multe ganduri pe cap si nu prea ai chef sa dai ochii cu lumea. Insa esti cautat si nu ar fi frumos sa inchizi celorlalti usa in nas. Mai cu seama o persoana are nevoie de sfatul tau, asa ca nu o dezamagi.

Scorpion

Mare grija la felul in care interactionezi azi! Tinzi sa interpretezi orice intrerupere in discursul pe care il tii ca pe un afront personal, cand, in realitate, persoana care te intrerupe chiar vine cu o idee pe care ai putea sa o folosesti.

Sagetator

Termina repede treaba azi si du-te acasa. Ai nevoie de un timp pe care sa-l petreci singur, doar tu cu tine. Nu, nu esti trist, pur si simplu persoana cu care vrei sa-ti petreci mare parte din zi esti chiar tu.

Capricorn

Ai tendinta sa te porti deloc politicos cu cei din jur. Ai senzatia ca doar tu ai dreptate, ca toata lumea trebuie sa taca atunci cand vorbesti tu. Fii mai cu bagare de seama, e posibil sa repezi persoana pe care nu ar trebui si sa ai probleme apoi.

Varsator

Incearca sa te abtii sa-ti expui si argumentezi ideile azi. Nu reusesti sa fii deloc convingator, ci doar sa vorbesti cu prea mult patos si sa te enervezi daca cei din jur nu-ti impartasesc parerea. Nu vei ajunge la nimic bun, daca vei repeta incontinuu acelasi lucru.

Pesti

Te mobilizezi si reusesti sa duci la capat sarcini amanate sau cu care ai ramas in urma. Se impune si un drum legat de obtinerea unor acte.

Berbec

Eviti cat poti comunicarea; de cele mai multe ori, ti se pare o pierdere de timp. Iar azi, daca ar fi dupa tine, nici macar nu ai deschide gura. Fa un efort si comunica, altfel vei ajunge la niste complicatii inutile.

Taur

O ruda care traieste la mare distanta te va vizita pe nepusa masa si veti depana amintiri pana la ore tarzii din noapte. Clipe de calitate, petrecute intr-un mod placut, asta te asteapta azi dupa o zi de munca destul de incarcata.

Citeste si Horoscopul lunii iunie si Horoscopul anului 2017

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#horoscop 20 iunie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic iunie, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic