Horoscop: 20 martie 2014

Joi, 20 Martie 2014, ora 07:00
2940 citiri
Horoscop: 20 martie 2014
Foto: Ziare.com

Pesti

Este ultima zi in care mai poti sa platesti o anumita factura. Ar fi bine sa iti achiti datoria inainte sa ti se impuna si penalizari.

Berbec

Cat este ziua de lunga alergi pentru a rezolva ceva ce tine de situatia financiara. O sa ai foarte multe acte la tine, asa ca ai grija sa nu le pierzi.

Taur

Vei fi influentat de Mercur astazi. Bunul simt te impiedica sa spui tot ceea ce crezi despre ce face un cunoscut. Totusi, daca iti este prieten, avertizeaza-l inainte sa fie prea tarziu.

Gemeni

Intervin niste schimbari de moment si pleci in graba de la munca. In astfel de clipe te gandesti ce bine ar fi daca ar fi posibila teleportarea.

Rac

Esti foarte incapatanat si te ambitionezi sa faci ceva despre care multi spun ca nu este posibil. Stii de ce esti in stare si nu te lasi pana nu duci totul la bun sfarsit.

Leu

Te ingrijoreaza starea de sanatate a unui apropiat si incerci sa il ajuti. Va trebui sa apelezi la niste cunoscuti pentru a pune la cale "o interventie", dar pana la urma totul va fi bine.

Fecioara

Detii niste informatii pretioase pentru proiectul pe care l-ai inceput, insa sunt oarecum confidentiale si nu te poti folosi de ele acum. Dar este bine sa stii ca ai un as in maneca.

Balanta

Soarele te face sa fii mult mai zambitor decat de obicei. Atat de frumos te vei purta cu cei din jur, incat vor banui ca urmaresti ceva.

Scorpion

O zi de odihna nu ti-ar strica, asa ca asigura-te de acum ca nu ai nimic de facut in weekend. Doar stai in pat si dormi. Altfel, o sa iti suprasoliciti organismul.

Sagetator

O zi foarte importanta pentru familia ta, asa ca nu face greseala sa ajungi cu intarziere la intalnire. Pleaca mai devreme de la munca daca e nevoie.

Capricorn

Propunerile pe care le primesti nu trebuie sa treaca neobservate, pentru ca s-ar putea sa iti prinda bine pe viitor. Chiar daca nu te ocupi acum de ele este bine sa nu le uiti.

Varsator

Din neatentie faci o greseala ce il va afecta pe cel drag. Nu este ceva grav, insa el are obiceiul sa exagereze si o sa se planga foarte mult.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic 20 martie, #horoscop zilnic martie, #horoscop zilnic 2014 , #horoscop zilnic