Horoscop: 20 noiembrie 2012

Marti, 20 Noiembrie 2012, ora 07:14
3555 citiri
Horoscop: 20 noiembrie 2012
Foto: Ziare.com

Scorpion

Nu ai chef sa faci nimic din ceea ce, de obicei, era in program. Nici macar prietenii nu reusesc sa te scoata din aceasta stare si sa mergi in oras cu ei. Preferi sa stai acasa si sa citesti o carte de calitate.

Sagetator

Esti foarte apropiat de cel drag si abia rezisti la locul de munca. Iti sta gandul doar la plecarea spre casa. Astepti sa ajungi cat mai repede pentru a fi alaturi de el/ea.

Capricorn

O zi importanta pentru cariera ta. Ai de trecut un hop si emotiile sunt mari. Stai linistit pentru ca pe seara o sa sarbatoresti in mod sigur.

Varsator

Esti un om foarte comunicativ, insa din cand in cand este nevoie sa stai si putin timp singur. Profita de faptul ca prietenii si rudele sunt ocupate fiecare cu treaba lor si fa ceva pentru sufletul tau.

Pesti

Cei care urmeaza un tratament trebuie sa fie foarte atenti la reactiile adverse ale medicamentelor pentru ca sunt sanse mari sa nu se simta bine astazi. Nu este obligatoriu, doar un sfat ce trebuie luat in seama.

Berbec

Desi este abia a doua zi a saptamanii, trebuie sa gasesti o modalitate sa te relaxezi, deoarece esti foarte tensionat. Chiar si cateva ore petrecute in compania celor dragi te vor ajuta.

Taur

Te simti in centrul atentiei astazi, ai impresia ca ti se cuvine totul. Este minunata starea ta, insa ai grija sa nu incalci teritoriul altcuiva pentru ca vor iesi scantei.

Gemeni

Acum cateva luni ai aflat ceva, insa nu se concretizase nimic si aveai impresia ca ai fost pacalit. Uite ca acum iti prinde bine ceea ce stii.

Rac

Daca vrei sa te faci inteles de toti cei din jur, vorbeste tare si clar. Apoi asigura-te ca toti stiu ceea ce vrei. Altfel, nu o sa poti sa ridici pretentii, mai ales daca discutiile au avut loc la prima ora inainte ca oamenii sa isi bea cafeaua.

Leu

O sa ai parte de activitati ce iti pun creierul la munca. Mult efort pe parcursul zilei, dar rezultatele te vor face sa te simti extraordinar.

Fecioara

Nu prea esti sigur pe ceea ce ai de facut astazi, insa stai linistit ca un coleg iti sare in ajutor si nu vor observa sefii ca nu esti pregatit. Totusi, mai multa atentie pe viitor.

Balanta

Iti doresti ceva mai multa liniste astazi, insa nu prea o sa ai parte de ea pentru ca la birou o sa fie agitatie mare. Se va intampla ceva important pentru companie si trebuie sa fiti cu totii pe pozitii.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relațiile cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2012, #horoscop zilnic noiembrie , #horoscop zilnic