Horoscop: 20 noiembrie 2014

Joi, 20 Noiembrie 2014, ora 07:25
3434 citiri
Horoscop: 20 noiembrie 2014
Foto: Ziare.com

Scorpion

Zambetul unui om pe care il intalnesti la prima ora o sa iti faca deosebita ziua si tu te vei comporta la fel cu cei care te vor insoti in drumurile tale.

Sagetator

Nu incepe ziua aceasta, precum cea de ieri. Macar pleaca spre munca pe alt drum. In acest fel te asiguri ca planul astrelor este unul potrivit si pe placul tau.

Capricorn

Concentreaza-te pe detalii si nu incerca sa faci schimbari ce par artificile si care nu ti se potrivesc. Prioritatile tale sunt de ordin personal.

Varsator

In a doua parte a zilei ti se va oferi o sansa importanta. Nu neglija semnalele si nu te grabi sa refuzi inainte sa afli toate detaliile.

Pesti

Dimineata esti cu mintea in alta parte si total dezorganizat. Incurci niste facturi sau acte. Ca sa te linistesti trebuie sa iei o pauza de cateva minute, sa inchizi ochii si sa te calmezi.

Berbec

Va fi atmosfera perfecta pentru a pune in practica planul pentru a-l surprinde pe cel drag. Parca planetele s-au inteles sa iti faca ziua perfecta.

Taur

Nu este momentul bun pentru noi proiecte, cumparaturi sau pentru decizii importante. Trebuie sa stai inchis in lumea ta, pentru ca nu ai o stare de spirit foarte buna.

Gemeni

O persoana aflata peste hotare se pregateste sa revina in tara si ai emotii mari, pentru ca nu ai vazut-o de multa vreme si abia astepti sa ajunga pe aceste meleaguri.

Rac

Esti plictisit si nu ai chef de nimic. Nici macar o plimbare prin magazine nu te face sa te simti mai bine, asa ca mergi acasa si incearca cu o baie relaxanta.

Leu

Cauti informatii noi pentru o actiune pe care te concentrezi de cateva zile. Cineva la care nu te astepti iti intinde o mana de ajutor.

Fecioara

Consideri ca realizarile din ultima vreme nu se ridica la asteptarile tale si iti indrepti atentia catre anumite puncte slabe pe care vrei sa le elimini.

Balanta

Ai o dimineata buna, dar la amiaza esuezi intr-o afacere in care iti puneai bazele. Acum, realizezi ca trebuie sa schimbi directia si te pui imediat pe treaba.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop 20 noiembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic noiembrie, #horoscop zilnic 2014 , #horoscop zilnic