Horoscop: 20 octombrie 2010

Miercuri, 20 Octombrie 2010, ora 07:31
2825 citiri
Horoscop: 20 octombrie 2010

Balanta

Nu mai este mult pana departe. Cam asa te vei gandi astazi, cand va trebui sa iei in serios un proiect de la locul de munca. Este dificil si va trebui sa depui mult efort pana la finalizarea lui, insa te vei simti foarte bine la sfarsit.

Scorpion

Cineva ti-a oferit o informatie secreta si esti convins ca este dreptul tau sa o folosesti in propriul avantaj. Ai grija doar sa nu ranesti pe cineva in dorinta ta de a face ceva bun pentru propria persoana.

Sagetator

Nu mai sta pe ganduri atunci cand vine vorba de luarea unei decizii. Daca vei sta sa afli parerea celor din jur, o sa pierzi mult timp si risti sa nu ai parte de rezultatul dorit. Cam asta se va intampla la locul de munca. Partea buna este ca viata personala este pe placul tau si nu prea ai de ce sa te plangi.

Capricorn

O persoana noua in anturajul tau nu prea iti inspira incredere si incerci sa ii avertizezi si pe cei din jur despre ceea ce simti. Inainte de a judeca pe cineva, asigura-te ca ideile tale au o baza sigura si ca nu ai doar tu o presimtire rea. O sa te calmezi doar in preajma partenerului de viata, asa ca fa tot posibilul sa va intalniti mai repede.

Varsator

Oricat de mult ti-ai dori sa iasa soarele si sa fie din nou cald, acest lucru nu se va intampla curand, asa ca cel mai bine ar fi sa depui multa atentie la ceea ce iei pe tine, pentru a evita o raceala.

Pesti

Dupa cateva saptamani de agitatie, acum, in viata ta apare linistea si o sa te poti relaxa putin. Nu uita ca ai promis cuiva ca ii faci o vizita si ar fi bine sa iti duci la bun sfarsit promisiunea.

Berbec

Un apropiat trece prin momente cam grele si ar fi indicat sa uiti de problemele tale mici si sa iti focalizezi atentia asupra lui. In plus, esti singura persoana care il poate ajuta si asta ar trebui sa te puna pe ganduri. Totusi, ai grija si nu lasa ca acest lucru sa iti afecteze performantele de la locul de munca.

Taur

Ai cam neglijat treburile gopodaresti, iar astazi nu prea ai cale de scapare. Ar trebui sa te mobilizezi si sa iti faci timp pentru a rezolva aceste aspecte. In sens contrar o sa te aglomerezi si mai mult si nu o sa reusesti sa faci fata.

Gemeni

Astazi o sa ai parte de o zi plina la locul de munca, dar si acasa. De asemenea, trebuie sa faci si o vizita unei rude mai in varsta. Ai grija la o persoana din cercul de cunoscuti, deoarece nu te priveste cu ochi buni si va incerca sa te faca sa pici intr-o lumina proasta fata de ceilalti.

Rac

Te simti cam agitat in ultimul timp si tot ceea ce iti trebuie sunt cateva zile de pauza. Ar fi bine sa iei in serios acest lucru si sa nu mai stai pe ganduri atunci cand cineva iti propune o iesire in oras pentru a te relaxa putin.

Leu

Cat timp nimeni nu se ia de tine, lucrurile sunt bune, insa in momentul in care te simti incoltit ripostezi fara sa te gandesti la consecinte. Aceasta atitutidine iti va prinde foarte bine la locul de munca, unde multe persoane vor comenta la fiecare pas al tau.

Fecioara

Incearca sa iti iei munca mai in serios si sa nu mai visezi cu ochii deschisi. Lasa visatul pentru timpul noptii si incearca sa duci la bun sfarsit tot ceea ce ai de facut.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2010 , #horoscop zilnic