Horoscop 2018

Luni, 01 Ianuarie 2018, ora 08:15
8278 citiri
Horoscop 2018
Foto: Ziare.com

Berbec

Pentru anul 2018, astrele pregatesc schimbari pentru tine, mai ales in privinta vietii sentimentale, ceea ce include aparitia unor persoane si situatii inedite. In general nu tii cont de parerea celorlalti, dar acum vei fi mult mai atent la o persoana.

Prognozele financiare pentru 2018 sunt benefice berbecilor, mai ales din mai. Pe planul afacerilor pot sa apara cresteri bruste, dar si picaje neasteptate.

Invata sa nu lasi rutina sa puna stapanire pe viata ta, pentru ca acest aspect te-a nemultumit foarte mult in 2017.

Taur

In plan amoros, primele luni vor fi perfecte pentru schimbari, dar si stabilizare. Descoperi sau redescoperi avantajele vietii in doi, dupa ce o perioada ai fost mai mult pe cont propriu, dar nu neaparat singur.

Primele patru luni ale lui 2018 vin cu mistere spirituale, atitudini contradictorii si chiar ceva secrete care trebuie sa iasa la suprafata.

Vor fi perioade in care sanatatea iti va permite sa muncesti ca un buldozer, dar si momente in care vei fi fortat sa te opresti, pentru ca ti-ai fortat limitele. Asculta-ti corpul si ofera-i pauze atunci cand da semne de epuizare.

Gemeni

Anul 2018 vine cu mai multa energie si cu schimbari radicale in viata. O sa incepi proiecte indraznete la care ravneai de multa vreme. Pe scurt, vei fi foarte ocupat, dar vei avea parte si de multe satisfactii.

In privinta dragostei, toata plictiseala din viata ta o sa dispara in 2018. O sa incerci lucruri noi alaturi de cel drag sau de o persoana pe care o vrei mai aproape de tine. Gemenii singuri isi vor lasa libera imaginatia si nu vor mai ezita sa cunoasca oameni pe care pana acum i-au evitat si sa se bucure mai mult de ceea ce le face placere.

In general, trebuie sa renunti la o masca daca ai afisat asa ceva si sa fii tu insuti. Sa incerci ca dupa slujba sa faci mai multe lucruri care iti plac si sa stai mai mult timp cu oamenii care te incarca cu energie pozitiva.

Rac

La modul general, anul 2018 va fi unul care va aduce pacea in viata ta. Te vei impaca cu persoane cu care ai tot avut conflicte in ultima vreme, dar vei evolua si tu foarte mult din punct de vedere spiritual, emotional, sufletesc.

Esti foarte optimist cu privire la viitorul tau si consideri ca e anul in care o sa inceapa sa se observe cu adevarat munca ta din anii trecuti.

Relatia personala va fi mai buna ca niciodata in noul an, iar racii singuri isi vor schimba acest statut.

In 2018, se anunta schimbari in familie si in cercurile sociale. Vor exista si complicatii, dar nimic cu care sa nu te poti descurca.

Din punct de vedere al sanatatii, o sa fii plin de energie, ba chiar vei avea atat de multa incat o sa vrei sa incerci lucruri noi, chiar sporturi noi, extreme. Odihneste-te atunci cand simti nevoia si nu incerca sa tragi de tine absolut deloc atunci cand nu mai poti.

Leu

2018 este un an in care trebuie sa indraznesti sa iesi din zona de confort, daca nu ai facut-o pana acum. Personalitatea leului va trebui sa se schimbe putin pentru a se adapta circumstantelor din 2018. Acest lucru te-ar putea ajuta la construirea caracterului si a unei personalitati mult mai profunde.

Viata amoroasa va fi una dinamica, cu suisuri si coborasuri, dar in cea mai mare parte, una grozava. "Pasiune" va fi numele tau in acest an.

Vor fi momente in care simti ca lumea se misca mult prea repede pentru ritmul tau, dar si perioade in care ai impresia ca toti raman in urma ta. La inceputul anului va fi mai greu sa te mobilizezi, dar apoi apelezi la energia de rezerva. Nu uiti sa iti rezervi timp pentru tine.

Fecioara

Fecioarele singure trebuie sa socializeze mai mult si sa accepte invitatiile chiar si de la persoane cu care simt ca nu rezoneaza. In locul in care mergi te-ar putea astepta marea dragoste.

Din punct de vedere profesional, anul 2018 va fi unul bun. Muncesti mult sa ajungi intr-o anumita pozitie, dar efortul nu se va termina acolo, pentru ca vor urma noi responsabilitati. Dar si satisfactia va fi pe masura asteptarilor. Se anunta niste cheltuieli mai mari, dar facute cu un scop anume. Incearca sa eviti cumparaturile sub impulsul momentului.

Balanta

Viata ta amoroasa va evolua in mod sigur, nu te poti plange de monotonie sau rutina din acest punct de vedere. Comunicarea este cheia pentru o relatie reusita. Asa ca indiferent de stadiul in care te afli, vorbeste deschis despre sentimentele tale. Tii la cineva si persoana nu stie? Acum trebuie sa ii marturisesti. Este anul scoaterii la iveala a secretelor. Foloseste-te de ceea ce ai invatat pentru a-ti face relatia mai romantica.

Vor fi momente in care o sa te simti obosit, dar nu va fi nimic ce nu poate fi rezolvat cu putina odihna. Daca ai grija la dieta si mentii un program care sa includa si sport, nu o sa ai de ce sa te plangi in privinta sanatatii.

Per total, va fi un al al realizarilor si al culegerii roadelor pe toate domeniile.

Scorpion

Esti foarte hotarat in privinta a ceea ce vrei si in ce directie vrei sa te indrepti in viitor. Culegi partile bune din rasturnari de situatii si chiar si din momentele mai putin placute. Esti un prieten grijuliu si acest lucru atrage binele si pentru tine.

2018 va fi un mai pasnic decat ultimii. Va fi o perioada de liniste si calm.

Viata sentimentala va fi foarte dinamica in anul care vine. Emotiile tale ating un nivel inalt si trebuie sa le folosesti in avantajul tau. Vorbeste! Iti doresti ceva de la relatia ta spune atunci cand simti. Nu ar trebui sa iti fie greu, pentru ca, de obicei, esti un om foarte direct. Daca vei alege sa iti reprimi sentimentele, relatia ta nu va evolua intr-o directie buna.

Per total, nu iti ignora dorintele. Daca o vei face, anul 2018 va fi unul plictisitor. Daca iti vei da frau liber dorintelor, se anunta multe artificii.

Sagetator

Incepe anul stabilind o lista de prioritati. Fa-ti un ghid pentru 2018.

Astrele prevad schimbari in relatiile romantice, dar si in privinta prieteniilor. Trebuie sa accesezi o latura mult mai profunda a interiorului tau si sa accepti ca nu iti poti controla mereu emotiile. De fapt, nu trebuie sa detii mereu controlul. Pe plan sexual, pregateste-te pentru activitati noi.

Nu te arunca la cheltuieli prea mari, pentru ca ai nevoie de bani pentru ceva mai inspre sfarsitul anului. Mai bine economisesti la inceput decat sa fii nevoit sa te imprumuti.

Este foarte important sa iti pui corpul mai mult in miscare. Poti sa iti faci abonament la o sala de fitness sau sa incerci sa te plimbi cat mai mult. In privinta alimentelor, indreapta-te catre cele care iti mentin un nivel ridicat de energie.

Capricorn

2018 va fi mai usor decat precedentul, dar trebuie sa vina si de la tine dorinta de a te bucura din plin de el. Esti foarte ambitios si vei face orice ca sa iti atingi obiectivele. Fiind foarte practic uneori exagerezi si pui cam mult accent pe partea materiala.

Trebuie sa iti analizezi relatiile intr-un mod realist si practic. Priveste adanc in interiorul tau pentru a-ti da seama ceea ce vrei cu adevarat de la o relatie. Odata ce afli raspunsul poti fie sa treci la nivelul urmator, fie sa renunti si sa nu mai bati pasul pe loc. Fii sincer cu tine si direct cu ceilalti.

Nu te ingrijora. Aceste decizii nu vor face sa dispara pasiunea din viata ta, ci din contra.

In general, in acest an trebuie sa incerci lucuri noi. Sa iesi din zona de confort si sa iti permiti sa faci mai multe. Sa fii foarte direct in privinta nevoilor tale si sa te concentrezi pe obiectivele reale. Daca tii cont de toate acestea, 2018 va fi un an bun.

Varsator

Trebuie sa gasesti un echilibru in viata ta, daca vrei sa fii fericit. Asta inseamna ca trebuie sa lucrezi pe zonele de care nu esti multumit si sa nu mai accepti in viata ta oameni care nu iti fac bine, indiferent de relatia cu acestia. Uita-te la trecutul tau ca sa intelegi mai bine prezentul.

Pe parte romantica ai impresia ca ceva este depasit fata de gusturile tale si vei fi mult mai spontan, chiar si in privinta sexului. Incepi o noua relatie sau reaprinzi scanteia dintre tine si partener. Fii sincer cu cel de langa tine si vorbeste-i despre nevoile si asteptarile tale. La randul tau, fii atent la ceea ce ti se spune.

Trebuie sa iti testezi coeficientul emotional si sa fii mai contectat cu interiorul tau. Vei avea energie din plin, asta si datorita faptului ca acorzi mai multa atentie sanatatii in general, inclusiv alimentatiei.

Pesti

In 2018 vei avea timp pentru a face mai mult din ceea ce iti place. Ai schimbat ceva fata de anul care se incheie si acum hobbyurile tale devin mai importante pentru tine.

In acest an te vei decide cu adevarat ce vrei pe plan personal. Asta inseamna ca daca esti implicat intr-o relatie, realizezi ce te face fericit si te indrepti catre aceasta directie, facand unele ajustari. Fii sincer cu cel de langa tine si asculta-l cand trebuie. Daca esti singur, ajungi intr-un punct dorit de ceva timp si de bucuri mai mult de detaliile mici pe care pana acum nu le luai in seama.

Cu privire la sanatate, in 2018 ar fi mai indicat sa te odihnesti mai mult pentru a-ti incarca bateriile, dar si sa faci ajustari in privinta dietei. Daca nu esti o persoana careia sa ii placa sportul, poti opta macar pentru o alimentatie sanatoasa.

Horoscop realizat de Zaza

Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și partidul Forța Dreptei se găsește în imposibilitatea de a avea liste comune de candidați pentru alegerile din 9 iunie, după ce Biroul...
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost ”şantajaţi” sau ”momiţi” să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social...
#horoscop 2018, #zodii horoscop 2018 , #horoscop zilnic