Horoscop: 21 august 2013

Miercuri, 21 August 2013, ora 06:58
12122 citiri
Horoscop: 21 august 2013
Foto: Ziare.com

Leu

O sa ai o zi foarte grea la birou, asa ca nu te gandi sa iti iei vreo ora libera. Vei fi epuizat seara. Ar fi o idee buna sa amani ceea ce aveai de facut cand plecai de la birou.

Fecioara

A venit momentul sa faci cateva schimbari in viata ta. Cel mai bine ar fi sa te orientezi catre locul de munca, pentru ca in ultima vreme esti foarte stresat. Chiar si un concediu ti-ar prinde bine.

Balanta

Nu suporti sa vezi ca i se face o nedreptate cuiva din jurul tau. Drept pentru care iei atitudine si ii intinzi o mana de ajutor.

Scorpion

Primesti o veste buna de la o persoana aflata la mare departare. In curand, sunt sanse mari sa obtii si o suma cu ajutorul careia ii poti face o surpriza partenerul de viata.

Sagetator

Ai parte de o surpriza iesita din comun, pusa la punct de familie, cel mai probabil de rude mai tinere. Iti dai seama cat de mult te iubesc si aproape ca iti vine sa plangi de emotii.

Capricorn

Nu o sa termini ceea ce ai de facut astazi, asa ca nu te forta. Mai bine continui maine decat sa clachezi astazi, cand trebuie sa ajungi undeva pe seara.

Varsator

Un moment bun pentru relaxare. Te orientezi catre o activitate care iti face bine si nici nu te gandesti sa faci altceva sau sa raspunzi la telefon.

Pesti

Cheltui destul de multi bani si o sa te trezesti ca esti nevoit sa te imprumuti. Fii mai atent pe ce dai banii si amana cumparaturile care nu sunt urgente.

Berbec

Ajungi la limita rabdarii in ceea ce priveste disputa cu un coleg. I-ai spus de multe ori sa nu mai intervina in proiectele tale, insa nu a tinut cont de asta.

Taur

Ocupa-te mai mult timp de sot/sotie. Sunt cateva zile de cand te roaga sa ii oferi ajutorul intr-o problema, insa tu ai impresia ca orice altceva este mai important.

Gemeni

Nu te intereseaza nimic ce nu tine de slujba. Esti pornit si vrei sa termini tot ce a ramas nefinalizat pana acum. Nu vrei sa ajungi in septembrie cu restante.

Rac

Ai un randament foarte bun si vrei sa faci tot ce poti pentru a nu iti iesi din ritm. Pentru asta este nevoie sa te asiguri ca nu esti intrerupt.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#horoscop 21 august, #horoscop zilnic 21 august, #horoscop zilnic august, #horoscop zilnic august 2013 , #horoscop zilnic