Horoscop: 21 decembrie 2017

Joi, 21 Decembrie 2017, ora 08:45
7537 citiri
Horoscop: 21 decembrie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Sagetator

In mod constant, o data la cateva luni, cineva tulbura linistea din familie, dar acum nu ii vei mai permite. O sa te impui in fata acestui om si o sa te simti foarte bine din punct de vedere psihic.

Capricorn

Iti vei conduce colegii astazi si te incanta postura. Tinzi spre o functie de lider, dar ai grija cum te comporti in aceasta perioada, pentru ca un sef care nu este placut de cei din jur nu va rezista multa vreme.

Varsator

Vrei sa faci ceva de unul singur, refuzi ajutorul celor care se ofera. Vrei sa dovedesti ceva. O sa o faci, dar seara vei fi epuizat.

Pesti

Vei fi cel care taie raul de la radacina. Cineva incearca sa enerveze o alta persoana si tu vei salva situatia, pentru ca nu ii vei permite sa isi duca planul la bun sfarsit.

Berbec

Orienteaza-te catre activitati care iti ofera energie, nu care ti-o consuma. Nu ai o stare interioara foarte buna si trebuie sa iti economisesti resursele. Evita discutiile cu oameni negativisti.

Taur

Partenerul de viata ignora de ceva timp o rugaminte de-a ta si preferi sa te ocupi singur. S-ar putea sa ajungeti intr-un punct sensibil si sa va certati putin.

Gemeni

Un mic act de eroism te aduce in centrul atentiei. O sa fii asaltat de laude si atentie, dar nu te simti bine in aceasta postura si vrei sa te retragi inapoi in zona ta linistita.

Rac

Cineva incearca sa isi asume merite pentru ceva ce nu a facut si iei atitudine. Dupa cateva ore de tensiune, o sa te linistesti si o sa te poti concentra si pe ceva ce tine de familie.

Leu

Trebuie sa faci putin ordine pe la locul de munca, pentru ca sunt multe proiecte incepute si trebuie sa te decizi cu care continui si la care renunti. Unele sunt mancatoare de timp si nu produc nimic. Pe plan personal, te asteapta o surpriza de la cineva de sex opus. O sa fii surprins de marturisirea cuiva.

Fecioara

Lasand la o parte micile neintelegeri din cuplu realizezi ca relatia ta chiar este una foarte buna si vrei sa ii arati partenerului cat de mult il apreciezi.

Balanta

Nu duci lipsa de prieteni, ci de timp pentru a sta cu ei. Oricat de ocupat ai fi, nu te instraina de ei, pentru ca ei sufera acum, dar tu ai putea sa suferi mai tarziu.

Scorpion

O sa fii foarte activ si ai o sete de cunoastere de nedescris. Vei fi ca un titirez. Asta pana seara, cand o sa te asezi direct in pat cum intri in casa si o sa dormi bustean pana dimineata.

Citeste si Horoscopul lunii decembrie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop 21 decembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic decembrie, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic