Horoscop 21 februarie 2013

Joi, 21 Februarie 2013, ora 07:10
3686 citiri
Horoscop 21 februarie 2013
Foto: Ziare.com

Pesti

Mai sunt doua zile de munca, insa tu deja visezi la weekend si la cum o sa il petreci. Partenerul de viata ti-a promis o mica escapada si faci planurile.

Berbec

Daca nu urmezi strict programul pentru astazi, risti sa ai probleme. Nu te abate de la drumul tau. Este esential sa nu te lasi distras de nimic in demersul tau.

Taur

Astrele sunt de partea ta astazi si reusesti sa duci la bun sfarsit tot ceea ce aveai planuit. Este adevarat ca va fi nevoie de ajutorul unui cunoscut.

Gemeni

Cineva din familie are parte de un succes profesional si merita felicitat. Seara o sa sarbatoriti in compania unor oameni dragi.

Rac

Un cunoscut profita de bunatatea ta si nu stie cand sa se opreasca cu cerintele. Te deranjeaza si esti decis sa il pui la punct. Ar fi bine sa o faci, pentru ca altfel o sa pierzi niste bani.

Leu

Dispui de o suma pe care o poti cheltui dupa bunul plac. Nu te gandesti sa achizitionezi ceva pentru tine, ci te orientezi catre ceva pentru cel drag.

Fecioara

Nu te lasa pe mana unui strain atunci cand vine vorba despre ceva esential. Nu te increde in nimeni, oricat de bine intentionat ar parea la inceput.

Balanta

Te-ai inselat in privinta cuiva si acum esti nevoit sa suporti consecintele. Important este ca ti-ai invatat lectia si niciodata nu o sa repeti aceeasi greseala. Data viitoare stii cum trebuie sa procedezi.

Scorpion

Planeta iubiri te influenteaza foarte mult in aceste zile, facandu-te sa fii mult mai deschis la nevoile celui drag. Nu este exclus sa pui la cale o mica vacanta.

Sagetator

Ai reusit sa duci la bun sfarsit o sarcina de care te ocupai de un timp indelungat. Te bucuri, insa parca aceasta devenise parte din tine. Esti putin melancolic.

Capricorn

Nu te lasi convins usor de cei care sustin ca ceea ce faci nu este bine. De aceea, ii ambitionezi pe cei din jur si totul devine o miza personala. Pana la urma le vei da dreptate prietenilor.

Varsator

Ai facut multe planuri pentru a te asigura ca ceea ce ai pus la punct pentru cei dragi va iesi asa cum speri. Depui mult efort, bani si timp si nici macar nu concepi sa nu aiba rezultatul asteptat.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2013, #horoscop zilnic februarie , #horoscop zilnic