Horoscop: 21 iunie 2012

Joi, 21 Iunie 2012, ora 07:20
2722 citiri
Horoscop: 21 iunie 2012
Foto: Ziare.com

Gemeni

Trebuie sa faci tot posibilul sa iti pastrezi calmul. Se va intampla ceva ce te va face sa te enervezi ingrozitor, insa daca nu vei ramane ferm pe pozitii si nu vei folosi un ton adecvat, o sa ai de pierdut.

Rac

Muncesti foarte mult si te deranjeaza faptul ca unii colegi nu isi dau interesul la fel de mult ca tine. Iei atitudine si spui ceea ce te deranjeaza. O sa fii uimit de ceea ce va urma.

Leu

Afli ceva, insa inainte sa spui sau sa faci ceva te gandesti ca este bine sa incerci sa confirmi ceea ce tocmai ti s-a transmis. Bine faci pentru ca o sa vezi ca in realitate lucrurile nu stau tocmai asa.

Fecioara

Treci de la o stare la alta, iar cei din jur nu vor mai face fata discutiilor cu tine pentru ca nu stiu cum vei reactiona. Acum razi, iar in cateva minute esti foarte nervos. Se observa clar faptul ca ai nevoie de o pauza.

Balanta

Iti faci foarte mari griji in legatura cu ceva ce se va intampla in perioada urmatoare si care iti poate afecta cariera. Trebuie sa privesti obiectiv si sa nu lasi emotiile sa puna stapanire pe tine.

Scorpion

Chiar daca in jurul tau se discuta teme importante, incearca sa stai departe de acestea pentru ca nu te privesc personal. Nu are rost sa intri in ceva ce iti poate dauna.

Sagetator

Pe moment nu iti dai seama cat de mult te va ajuta ceea ce faci si de aceea te cam plictisesti. O persoana draga incearca sa iti deschida ochii, insa esti prea incapatanat pentru a reusi.

Capricorn

Te intelegi foarte bine cu rudele. De mult timp nu ati putut discuta atat de calm si chiar sa invatati ceva din ceea ce va spuneti. Aproape ca nu iti vine sa crezi cat de bine comunicati.

Varsator

Nu poti spune ca este cea mai buna perioada din viata ta, insa nici nu te plangi. Te bucuri de succes la locul de munca, iar din punct de vedere personal toate merg bine.

Pesti

Inca de la prima ora primesti un telefon care te va pune pe jar. Toata ziua o fii pus pe fuga si foarte agitat. Pe seara incearca sa faci o pauza ca sa nu te epuizezi.

Berbec

Uite ca a iesit soarele si pe strada ta. De ceva vreme, simteai ca astrele sunt impotriva ta si ca nu ai parte de nimic bun. Acum totul se va schimba radical.

Taur

Faci deja pregatirile pentru a-ti petrece weekendul sau concediul. Te gandesti numai la activitati placute si nici nu iti trece prin cap ca o sa ajungi sa pui in practica cu totul altceva. Stai linistit ca este de bine.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic iunie, #horoscop zilnic 2012, #horoscop zilnic zodii , #horoscop zilnic