Horoscop: 21 octombrie 2014

Marti, 21 Octombrie 2014, ora 07:25
3614 citiri
Horoscop: 21 octombrie 2014
Foto: Ziare.com

Balanta

Incercai sa aduci un apropiat pe drumul cel bun, dar astazi cedezi si il lasi sa aleaga singur cum vrea sa isi traiasca viata. Vrei sa te concentrezi mai mult asupra ta si a celor dragi.

Scorpion

Pune piciorul in prag si spune ceea ce simti. Fa ceea ce simti tu ca trebuie. Nu te mai lasa influentat de altii, pentru ca nimeni nu stie mai bine ca tine ce este bine pentru confortul tau. Soarele te ajuta sa iei deciziile bune.

Sagetator

Planeta iubirii te face mai romantic ca oricand. Dai pe afara de fericire, iar partenerul de viata are cel mai mult de castigat. Va fi rasfatatul zilei.

Capricorn

Primesti niste bani pe care ii asteptai si in care iti puneai mari sperante. Ti se ia o piatra de pe suflet. Acum reusesti sa duci la bun sfarsit un alt proiect drag.

Varsator

Bifezi o mare reusita de pe lista ta si esti in culmea fericirii. Esti atat de bucuros incat iti vine sa imbratisezi oamenii de pe strada. Nu este cazul.

Pesti

Cineva apropiat are nevoie de tine. Lasa totul si ofera-i sprijinul, pentru ca si el/ea a procedat la fel cand ai trecut printr-o situatie asemanatoare. Se anunta vesti bune la birou.

Berbec

Cineva te priveste din umbra si o face cu mare atentie. Asta inseamna fie ca urmeaza sa fii promovat si se asigura ca meriti, fie ai facut ceva gresit si se anunta critici. In ambele cazuri trebuie sa fii responsabil si sa dai dovada de maturitate.

Taur

Taci si asculta. Asta trebuie sa faci astazi pentru a te asigura ca nu ratezi o informatie esentiala pentru o afacere. Dai dovada de marinimie cand cineva iti solicita ajutorul.

Gemeni

Regreti niste decizii mai vechi, dar, din pacate, nu poti sa schimbi nimic. Poti doar sa te gandesti la ceea ce trebuie sa faci pentru a nu se repeta momentele astea.

Rac

Cel cu care trebuia sa te intalnesti amana totul si o sa fii bulversat, pentru ca aveai un program foarte bine stabilit. Profita de timpul liber si relaxeaza-te acasa sau prin magazine.

Leu

Descoperi ceva si nu esti departe de adevar, dar trebuie sa mai faci cateva sapaturi. Iti place ceea ce se intampla, pentru ca te pune in miscare cu totul si ti s-a deschis apetitul pentru mistere.

Fecioara

Cineva te enerveaza si izbucnesti atunci cand nimeni nu se astepta. De obicei, esti foarte calm si nimic nu te infurie. Tocmai de aceea cei din jur raman muti in fata reactiei tale.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2014, #horoscop zilnic octombrie, #horoscop zilnic 21 octombrie , #horoscop zilnic