Horoscop: 21 septembrie 2017

Joi, 21 Septembrie 2017, ora 06:54
7616 citiri
Horoscop: 21 septembrie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Fecioara

Un frate, un prieten sau un vecin o sa aiba nevoie de tine. Este putin probabil ca aceasta persoana sa vorbeasca despre ceea ce il deranjeaza, dar ceva i se intampla si trebuie sa o ajuti.

Balanta

Simti ca nu iti gasesti locul in grupul tau. Ideile unor oameni de care te simteai apropiat par acum total diferite de ceea ce vrei. Ai impresia ca ai crescut, evoluat, dar ca ei au ramas la un nivel inferior si vrei sa te simti bine acolo unde te afli.

Scorpion

Te obicei esti foarte energic si in priza, dar acum simti nevoia unei pauze. Pentru orice lucru mic simti ca trebuie sa depui un efort foarte mare si nu vrei. Pur si simplu, ai nevoie de relaxare.

Sagetator

Sensibilitatea ta se apropie de un nivel record. Tinzi sa vezi intr-un mod nepotrivit tot ceea ce auzi, tot ce ti se spune sau orice rugaminte care iti este adresata.

Capricorn

Starea de neliniste te-ar putea face sa visezi chestii ciudate. Noteaza-le si incearca sa vezi ce reprezinta acestea cu adevarat. Dar nu interpreta totul cuvant cu cuvant, ci cauta intelesul ascuns.

Varsator

Lipsa de comunicare dintre tine si un prieten apropiat o sa va aduca in pragul unei neintelegeri, poate chiar o sa va certati. Amandoi trebuie sa fiti maturi si sa aveti rabdare. Ascultati si varianta celuilalt.

Pesti

Ai tendinta de a te ingropa in munca doar ca sa nu mai auzi nimic din jurul tau. Nu este solutia potrivita. Trebuie sa iti confrunti temerile, fricile si sa acorzi mai multa atentie nevoilor tale.

Berbec

Ai facut o achizitie cam mare pentru situatia ta. Acum te simti vinovat, dar va fi temporar, pentru ca apoi faci niste calcule si iesi in avantaj. Primesti o invitatie la un eveniment festiv.

Taur

Incerci sa echilibrezi emotiile cu logica si lucrurile nu ies asa cum ai vrea tu. Te cam grabesti cu ceea ce faci la birou si risti sa gresesti. Ofera-ti timpul de care ai nevoie.

Gemeni

Un apel telefonic ciudat sau un email neasteptat te pun pe ganduri, pentru ca informatiile pe care le primesti nu sunt obisnuite. Verifica ceea ce afli inainte sa faci vreun pas.

Rac

Este o zi in care trebuie sa te bazezi pe logica. Lasa deoparte sentimentele, lasa deoparte gandurile si dorintele ascunse si gandeste-te la ceea ce spui sau faci.

Leu

Trebuie sa te exprimi clar, astfel incat oamenii din jurul tau sa inteleaga. Nu trebuie sa creezi confuzii nici pentru ceilalti si nici pentru tine.

Citeste si Horoscopul lunii septembrie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relațiile cu...
#horoscop 21 septembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic septembrie, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic