Horoscop: 22 decembrie 2014

Luni, 22 Decembrie 2014, ora 07:29
3413 citiri
Horoscop: 22 decembrie 2014
Foto: Ziare.com

Capricorn

Te intereseaza foarte mult un subiect si esti prins cu multe activitati ce au legatura cu acesta. Nu iti indrepti atentia catre nimic altceva.

Varsator

Nu incerca sa iti impui punctul de vedere, pentru ca nu este o perioada buna pentru a incerca sa faci asta. Oamenii sunt foarte sensibili acum si pot interpreta gresit totul.

Pesti

Primesti raspunsul pentru o cerere facuta acum ceva timp. Esti foarte emotionat, pentru ca reprezinta o lupta castigata.

Berbec

Te concentrezi asupra relatiilor personale, in special pe cele cu familia. Vrei sa organizezi o reuniune si incepi sa te interesezi de programul celor dragi.

Taur

Cateva urgente ajung imedit pe lista cu lucruri de facut. Sunt chestiuni care au legatura si cu viitoarele planuri de afaceri.

Gemeni

Primesti niste bani pe care stii deja cum sa ii cheltuiesti. Cateva decoratiuni din magazine ti-au atras atentia si nu iti mai puteai lua gandul de la ele.

Rac

Fa doar ceea ce iti spune instinctul. Nu cauta sfaturi in stanga sau in dreapta, pentru ca nimeni nu stie mai bine ca tine in ce situatie te afli.

Leu

Discuti foarte mult cu persoanele mai in varsta. Te simti apropiata de oameni de la care consideri ca poti invata ceva.

Fecioara

Pastreaza-ti gandurile si ideile pentru tine. Nu le spune nimanui, pentru ca unele persoane ar putea sa aiba interese ascunse si sa se inspire pentru propriile lor proiecte.

Balanta

Se anunta foarte multa armonie in jurul tau. Soarele si Pluto se vor ocupa de acest aspect si o vor face foarte bine. Nici Neptun nu va fi strain de ceea ce o sa ti se intample.

Scorpion

Determinare. Acesta este cuvantul de ordine pentru tine astazi. Nu vrei sa auzi scuze sau motive pentru care cei din jur nu isi fac treaba si pui piciorul in prag. La randul tau, o sa faci fata cu brio unor sarcini.

Sagetator

Te simti excelent in compania unor oameni pe care i-ai cunoscut acum ceva timp. Nu credeai ca o sa ii consideri atat de repede prieteni, dar s-a intamplat.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
REPER ar vrea candidați comuni cu Alianța Dreapta Unită, la Capitală: "Luăm cu toții decizia matură de a ne așeza cât mai repede la masă"
REPER ar vrea candidați comuni cu Alianța Dreapta Unită, la Capitală: "Luăm cu toții decizia matură de a ne așeza cât mai repede la masă"
REPER, partidul condus de fostul premier Dacian Cioloș, anunță că a trimis o invitație la dialog colegilor de la USR, PMP și Forța Dreptei, filialele din București, în vederea găsirii...
#horoscop 22 decembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic decembrie, #horoscop zilnic 2014 , #horoscop zilnic