Horoscop: 22 iulie 2016

Vineri, 22 Iulie 2016, ora 07:45
3823 citiri
Horoscop: 22 iulie 2016
Foto: Ziare.com

Rac

Probabilitatea de a pierde o proprietate sau de a avea probleme financiare este mare azi. Nu doar tu te afli in aceasta situatie, ci si rudele apropiate. A avea succes zilele acestea e un tel dificil, care va cere foarte mult efort.

Leu

Risc de accidente cauzate de propriile greseli. Tempereaza-ti furia, pornirile agresive, iritabilitatea, incearca sa nu fii cu capul in nori si nici incapatanat. Nu lasa lucrurile sa evolueze din inertie. Mare grija la tot ce faci, pentru binele tau!

Fecioara

Manevreaza cu grija echipamentele, fii atent la felul in care comunici si interactionezi cu ceilalti. Cuvantul zilei e prudenta, inclusiv la volan.

Balanta

Nu e o zi lipsita de riscuri. Nu te lasa antrenat in activitati potential periculoase, chiar daca cei care te imbie sunt apropiatii. In plan profesional, partenerii se ofera sa te ajute, vin cu idei creative.

Scorpion

Initiativele tale nu sunt intampinate cu aplauze, dimpotriva. Esti privit cu neincredere si chiar dezaprobare. Lucrurile nu stau prea bine nici acasa, unde planurile tale nu sunt intampinate asa cum ti-ai fi dorit. Partenerul de viata iti da clar de inteles ca are un cuvant de zis.

Sagetator

Nu te grabi sa angajezi oameni fara a-i analiza asa cum se cuvine. Nu face intelegeri cu parteneri straini si nu lansa proiecte internationale. Nu e deloc un moment bun pentru astfel de proiecte.

Capricorn

Esti energic azi, mereu in actiune, iar rezultatele se vor vedea. Ai insa grija sa nu exagerezi; exista riscul sa cedezi, coplesit de repeziciunea cu care se succede totul.

Varsator

Samanta de scandal pluteste in aer si tu esti cel care poate starni totul. Odata izbucnita cearta, sunt putine sanse sa cadeti ulterior la pace, asa ca incearca sa previi astfel de situatii.

Pesti

Incerci o abordare neobisnuita pentru a rezolva ceva, insa situatia e mai dificila decat ai anticipat. Nu merge azi la lectii de sofat si nu folosi echipamente grele decat daca e absolut necesar. Grija la o persoana careia ii ceri ajutorul, chiar daca in trecut s-a dovedit a fi de incredere.

Berbec

Ziua se anunta una cu multe drumuri. Vei fi activ, in miscare, eficient. Daca nu ai probleme de santatate, vei putea face tot ce ti-ai propus, chiar daca e vorba de activitati epuizante.

Taur

Abtine-te azi sa faci cumparaturi, mai ales cand vine vorba de mobila sau alte obiecte pentru casa. Nu e recomandat sa incepi in aceasta perioada vreo constructie sau renovare. Parca pe ce pui mana se strica; si calculatorul iti poate juca feste.

Gemeni

Fii cu bagare de seama in timpul scurtelor calatorii pe care le faci. Mintea ta e cam lenesa azi; esti absent, ai reactiile mult incetinite, o victima sigura.

Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
O lege promulgată deja de președintele Klaus Iohannis interzice vânzarea către minori a țigărilor electronice, dar și a dispozitivelor de vapat, cu sau fără nicotină. Acestea au fost...
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că semnalele primite din rândul societăţii arată clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. "În...
#horoscop 22 iulie, #Horoscop iulie, #horoscop 2016 , #horoscop zilnic