Horoscop, 22 iunie 2010

Marti, 22 Iunie 2010, ora 08:17
2085 citiri
Horoscop, 22 iunie 2010
Foto: Arhiva

Rac

Nu cheltui tot ceea ce ai la tine astazi pentru ca pot sa apara unele cheltuieli in plus si sa o sa ajungi in situatia de a fi nevoit sa te imprumuti. Mai bine pastreaza ceea ce ai disponibil acum. De asemenea, o sa participi la un eveniment ce te va ajuta sa avansezi in cariera.

Leu

Unde apari tu se face lumina, toata lumea se simte mai bine si toti vor sa fie in preajma ta. Cu alte cuvinte, esti inima oricarui grup. Aceasta popularitate iti prinde bine in aceste zile si datorita faptului sa te bucuri de simpatia celor din jur o sa te ajute in cariera.

Fecioara

Astrele prevad o perioada buna pentru fecioarele ce doresc sa plece intr-o calatorie. La locul de munca trebuie sa rezolvi unele treburile pe care le-ai tot amanat. In viata personala o sa treci printr-o perioada nu tocmai buna, insa totul o sa se rezolve atunci cand te hotarasti sa discuti cu partenerul de viata si sa ii expui punctul tau de vedere.

Balanta

Ar fi cazul sa o lasi mai usor cu munca. Ai tras de tine mult prea mult in ultima vreme, iar acum sanatatea incepe sa iti faca probleme. Nu este cazul sa te panichezi, tot ceea ce iti trebuie este o pauza.

Scorpion

Trebuie sa iei in serios proiectul pe care tocmai l-ai inceput si sa te pui serios pe treaba. Daca la inceput parea foarte usor de realizat, acum iti dai seama ca nu este tocmai asa cum credeai. Ar fi cazul sa te incerci sa te odihnesti bine noapte pentru ca pe timpul zilei ai mult de lucru.

Sagetator

Iti revine o sarcina foarte importanta la locul de munca si trebuie sa faci tot ce este posibil ca sa o duci cu bine la sfarsit. Este posibil sa te implici intr-o afacere cu un apropiat, insa ai grija si la riscurile ce pot sa apara pe parcurs.

Capricorn

Este o perioada mai lejera la locul de munca si iti permiti sa nu agitit cum o faci de obicei. Avand in vedere ca slujba nu te solicita prea mult, poti sa te ocupi mai mult de persoana iubita.

Varsator

Esti o persoana visatoare si astazi faci si astazi: visezi, insa o persoana de la locul de munca te aduce imediat cu picioarele pe pamant si te ajuta sa realizezi ca nu tot ceea ce zboara te mananca. Acest lucru te ajuta sa te gandesti cu mai multa seriozitate la treburile de la munca.

Pesti

Colegii fac tot posibilul pentru a te scoate din starea de monotonie in care ai intrat si chiar reusesc. Spre seara o sa primesti o veste care iti va face toata saptamana frumoasa.

Berbec

Un membru al familiei iti face o vizita si petreceti cateva ore vorbind si amintindu-va de vremuri trecute. Este posibil sa planuiti o vacanta cu familia si acest lucru va bucura foarte mult. Spre seara o sa dai niste bani pentru plata unor facturi.

Taur

Viata personala nu avanseaza dupa cum ti-ar dori tu si incerci sa descoperi problema ce te-a facut sa ajungi in aceasta situatie. Cel mai bine ar fi sa stai de vorba cu partenerul de viata si va spuneti amandoi problemele. Taurii ce au copii ar trebui sa petreaca mai mult timp cu acestia.

Gemeni

Ar fi bine sa socializezi mai mult cu cei din jurul tau si sa distrugi zidul ce l-ai construit in jurul tau. Se anunta o calatorie in viitorul apropiat si ar fi bine sa te apuci de bagaje, pentru a nu uita ceva.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Sâmbătă, 20 aprilie. Zodia care se va bucura de mai mult timp cu familia
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 20 aprilie. Zodia care se va bucura de mai mult timp cu familia
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Interesul pe...
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2010 , #horoscop zilnic