Horoscop: 22 iunie 2011

Miercuri, 22 Iunie 2011, ora 07:29
2448 citiri
Horoscop: 22 iunie 2011
Foto: Ziare.com

Gemeni

Esti foarte fericit datorita unei reusite pe plan profesional. Te bucuri gandindu-te ca acum totul iti va fi mai usor si ca o sa ai parte de multe laude si poate chiar o prima.

Rac

Emotiile pun stapanire pe viata ta. La orice pas mai primesti cate o veste ce te poate face sa zambesti in continuu. Spre seara vei primi un telefon in urma caruia iti vei schimba planurile facute de acum cateva saptamani.

Leu

Nu te lasa tras in capcana unora ce isi vad propriul interes. Delimiteaza clar oamenii sinceri de cei falsi si incearca pe cat de mult posibil sa nu incepi activitati ce te-ar putea impiedica sa duci la bun sfarsit ceea ce aveai planificat pentru astazi.

Fecioara

Esti entuziasmat in ceea ce priveste ziua de lucru. Asta se intampla pentru ca ti s-a promis o schimbare si acum ar cam trebui sa se intample. Dupa-amiaza incepi sa iti pierzi sperantele cand vezi ca nu se intampla nimic.

Balanta

Nu te lasa descurajat ca nimic nu iese cum ar trebui de dimineata. De la amiaza norocul ti se va schimba si o sa poti sa faci ceea ce aveai in gand.

Scorpion

O persoana mai tanara din anturajul tau are mare nevoie de ajutor, insa nu prea te incanta ideea de a renunta la planurile tale pentru un moft al altcuiva. Daca iti organizezi timpul asa cum trebuie, o sa vezi ca vei putea face tot ce ti-ai propus.

Sagetator

Ai ignorat sau ai uitat de ceva ce te-a rugat partenerul de viata si acum intampini cateva momente dificile. Va trebui sa gasesti ceva deosebit pentru a-ti cere scuze.

Capricorn

Programasei o plecare din oras inca de acum cateva saptamani, poate chiar mai mult, insa evenimentele din prezent iti dau toata agenda peste cap si va trebui sa o revizuiesti.

Varsator

Problemele personale nu au ce cauta la locul de munca. Incearca sa pui o bariera intre ele pentru a nu face o impresie gresita la birou.

Pesti

Daca pana acum cateva zile erai multumit de ceea ce se intampla in viata ta, acum ai o alta viziune si nimic nu ti se pare suficient de bun pentru tine si vrei sa schimbi asta. Ai grija pe ce drum o apuci.

Berbec

Realizezi ca ceea ce credeai tu despre un proiect de la job nu corespunde cu realitatea si asta te cam da peste cap. Nu ezita sa ceri ajutorul cuiva pentru a rezolva aceasta problema.

Taur

Reprosurile facute partenerului de viata nu vin intr-un moment bun. In primul rand, ar trebui sa iti analizezi propriul comportament si, doar daca ai impresia ca esti lipsit de vina, sa mergi mai departe cu ceea ce ai pornit.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic iunie, #horoscop zilnic 2011 , #horoscop zilnic