Cu fata la alegatori: Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală. Sociolog: Se vor faulta unul pe celălalt

Horoscop: 22 iunie 2016

Miercuri, 22 Iunie 2016, ora 07:31
4241 citiri
Horoscop: 22 iunie 2016
Foto: Ziare.com

Rac

Astazi o sa stralucesti si o sa bifezi rezultate pe toate planurile. Ai fost putin egoist si te-ai ocupat de ceva pentru tine, lasandu-i pe altii pe locul doi, iar acum culegi roadele.

Leu

A venit momentul sa iti faci ordine in finante si sa imparti banii pe categorii pentru a sti clar de ce suma dispui pentru concediu. Vrei sa ajungi intr-un loc special in perioada urmatoare.

Fecioara

Schimba rutina de dimineata. Nu incepe ziua aceasta, precum cea de ieri. Altfel o sa te plafonezi si nu te vei mai putea concentra la nimic.

Balanta

Cineva ti-a marturisit un secret si te simti vinovat cu ceva. Te apasa acest detaliu si te impiedica sa te bucuri de ceea ce se intampla la birou. Echipa ta sarbatoreste finalizarea unei etape importante pentru companie.

Scorpion

Exista in preajma ta cateva persoane pe care te poti baza la orice ora, dar acestea sunt plecate si te simti singur si trist. Dupa-amiaza o sa primesti un telefon care te va bucura si va schimba lucrurile.

Sagetator

Nu va fi o zi usoara, dar conjuctura astrala te avantajeaza. O sa fii obosit, pentru ca vei umbla foarte mult pe jos. Important este sa vezi partea plina a paharului.

Capricorn

Dupa niste calcule atente ajungi la un echilibru in privinta veniturilor si datoriilor si iti dai seama ca situatia ta este mai buna fata de a altora.

Varsator

Cineva te provoaca sa faci ceva ce nu te caracterizeaza. Daca asta inseamna sa iti incalci anumite principii, nu te lasa atras in capcana.

Pesti

Privesti adanc in sufletul tau si ajungi la concluzia ca iti lipseste ceva, iar primul lucru care iti vine in cap este relatia cu familia partenerului de viata.

Berbec

Fii atent in momentul in care te exprimi astazi, pentru ca vei fi influentat de unele evenimente. In unele momente, o sa fii precum un dragon care sufla flacari, iar peste cateva ore vei rade incontinuu.

Taur

Va fi o zi fantastica pentru nativii in zodia taur. Ai si forta fizica necesara pentru anumite activitati casnice, dar si o dorinta puternica de ceva nou si pleci intr-o mica aventura.

Gemeni

Foloseste de tonusul de astazi pentru a te ocupa de niste aspecte mai grele ale unui proiect pe care il tot amani de mai multa vreme. Preiei din nou conducerea propriei vieti si iei niste decizii importante de unul singur.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop 22 iunie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic iunie, #horoscop zilnic 22 iunie , #horoscop zilnic