Horoscop zilnic. Luni, 22 noiembrie

Luni, 22 Noiembrie 2021, ora 09:23
3157 citiri
Horoscop zilnic. Luni, 22 noiembrie
Horoscop zilnic FOTO Arhivă Ziare.com

Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic.

Berbec: Capacitatea de a face conexiuni rapide de care dai dovada in aceasta perioada te va ajuta sa rezolvi o situatie mai delicata. Conjunctura astrala iti va da posibilitatea sa finalizezi una din activitatile in care esti implicat de mai mult timp. Nu te astepta ca sefii sa-ti sustina initiativele, dar asta nu inseamna ca nu sunt impresionati de efortul pe care il faci.

Taur: Activitatile intelectuale in care te vei implica iti vor da ocazia sa te faci remarcat. Inteligenta si spiritul practic de care dai dovada te va aduce in centrul atentiei anturajului apropiat. Situatia financiara s-ar putea imbunatati datorita unei activitati extraprofesionale. Acorda mai multa atentie relatiei cu rudele apropiate.

Gemeni: La slujba este posibil sa ai parte de un succes mai putin asteptat. Unul din proiectele tale mai vechi ar putea fi pus in practica datorita sprijinului primit de la o persoana cu functie. Relatia cu colaboratorii s-ar putea deteriora, asa ca este de preferat sa te descurci de unul singur. Nici nu este cazul sa insisti si sa-ti sustii cu prea mare inversunare punctele de vedere.

Rac: Nu vei fi intr-o forma prea buna si ar fi de dorit sa nu te implici in activitati care sa te suprasolicite. Obosesti mai repede decat in mod obisnuit, asa ca excesul de activitati te va face mai putin eficient. Consumul excesiv de cafea si tutun nu va face decat sa-ti accentueze sarea oboseala. Vei avea ocazia sa petreci o dupa-amiaza placuta in compania prietenilor.

Leu: S-ar putea sa fie nevoie de multa alergatura pentru a rezolva toate activitatile pe care le ai trecute pe ordinea de zi. N-ar fi exclus nici sa fie nevoie sa pleci la un drum, ceea ce nu iti va surade, dar nici nu vei avea de ales. Noile initiative se vor dovedi de succes, cu conditia sa gasesti sustinatori seriosi. O anume cheltuiala nu va putea fi evitata nici cum.

Fecioara: Activitatile sociale iti vor da prilejul sa-ti exprimi punctele de vedere, dar si sa-ti etalezi calitatile. Oricum, energia fizica te sustine in orice faci si te ajuta sa depasesti cu bine eventualele momente mai dificile. Implicare in activitati fizice te va ajuta sa-ti mentii un tonus bun, cu conditia sa nu exagerezi asumandu-ti riscuri nejustificate. Incearca o alimentatie mai lejera.

Balanta: Doresti sa faci cat mai multe dar exista riscul sa gresesti. Oboseala acumulata in ultimul timp te-ar putea face sa fii mai putin eficient. O persoana mai putin cunoscuta incearca sa traga niste sfori pentru a-ti face rau, dar se va gasi cineva care sa te protejeze. Orienteaza-te spre activitati de rutina mai ales in prima parte a zilei.

Scorpion: Cineva din anturajul de la serviciu ti-ar putea face unele reprosuri, dar nu este cazul sa te enervezi. Traversezi o perioada in care daca doresti sa ai succes trebuie sa fii atent la toate detaliile. Colegii te vor sprijini, dar va trebui sa faci destul de multe de unul singur. Din punct de vedere financiar nu se poate spune ca nu sunt sanse de succes, dar ceva mai multa prudenta nu are ce sa-ti strice.

Sagetator: La serviciu ai putea face unele mici schimbari care te vor ajuta sa fi mai eficient. N-ar fi exclus nici sa ti se doteze biroul cu tehnica moderna. Relatia cu superiorii ierarhici se va dovedi dificila deoarece acestia vor parea ca nu observa eforturile pe care le faci. Este nevoie de mai multa constiinciozitate pentru ce doresti sa intreprinzi. Chiar daca nu-ti place sa recunosti, sfaturile partenerului iti vor fi de folos.

Capricorn: Ca de obicei sentimentele tale sunt foarte puternice, dar esti cam suspicios si acest lucru poate genera unele neintelegeri cu fiinta iubita. Cineva din anturajul apropiat iti va face ochi dulci, dar nu este cazul sa iei in serios complimentele acestuia. Atentie, caci partenerul este mai suspicios in aceasta perioada si iti poate face o scena din nimic.

Varsator: In continuare conjunctura astrala iti este favorabila, mai ales in ceea ce priveste activitatile intelectuale. Daca ai de dat un examen, rezultatul te va satisface. Relatia cu partenerul de suflet are toate sansele sa se imbunatateasca, sa fie consolidata. N-ar fi exclus nici sa te implici intr-o relatie noua, cu ocazia unei calatorii. Nu oricine iti face un compliment este sincer.

Pesti: De energie nu vei duce lipsa, dar iti va fi greu sa o canalizezi spre un scop concret. Se pare ca unele din activitatile pe care le-ai considerat a fi rezolvate vor reveni in atentia ta. Va trebui sa muncesti destul de mult dar vei reusi sa fi eficient si acest lucru te va mobiliza. Tendinta spre superficialitate te-ar putea costa mult, asa ca asculta sfaturile parintilor care ar dori sa te vada mai constiincios.

"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
Mihai Tatulici (75 ani), unul dintre cei mai influenți oameni de televiziune după 1990, s-a retras definitiv acum 11 ani. El a refuzat să revină, în ciuda propunerilor pe care le-a avut,...
Reducerea cheltuielilor în timpul pensionării: la ce trebuie sa renunți
Reducerea cheltuielilor în timpul pensionării: la ce trebuie sa renunți
Pensionarea este momentul în care poți să te bucuri de roadele muncii tale, dar în multe cazuri este o provocare pentru a găsi modalități să faci economii. O modalitate eficientă de...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic