Horoscop 22 octombrie 2010

Vineri, 22 Octombrie 2010, ora 07:32
2760 citiri
Horoscop 22 octombrie 2010

Balanta

Cel mai indicat ar fi ca in aceasta zi sa incerci sa stai cat mai mult in casa pentru a evita eventualele accidentari. Din cauza ca esti cu capul in nori si deloc atent la ceea ce se intampla in jurul tau risti sa faci ceva ce nu este pe placul celor din jur, asa ca incearca sa eviti contactul cu exteriorul sau cu alte persoane macar azi.

Scorpion

Ti-ai amintit de ziua unui apropiat, insa ai intrat in panica pentru ca nu ai idee ce sa ii cumperi. Stai linistit, o sa iti dai seama de ce are nevoie chiar in ultimul moment, insa o sa fie cadoul cel mai inspirat pe care l-a primit. Ai mai multa grija de partenerul de viata, pentru ca se simte cam singur.

Sagetator

Astepti cu nerabdare un eveniment important la care trebuie sa participi si incepi sa te agiti mai mult pe masura ce se apropie. Din fericire, partenerul de viata este putin mai calm si te va face sa te linistesti si sa privesti altfel lucrurile.

Capricorn

Astrele prevad un drum pentru tine astazi, insa ai grija pe cine iei sa te insoteasca. Daca nu o sa faci o alegere buna, risti ca persoana respectiva sa te enerveze din cauza ca vorbeste incontinuu si fara sens. Pe plan sentimental lucrurile merg ceva mai bine fata de viata profesionala.

Varsator

Astazi esti foarte preocupat de felul in care arati si de ce impresie faci celor din jur. Asta se datoreaza faptului ca esti pe punctul de a semna un contract foarte important. Acest eveniment te face sa te simti foarte emotionat, insa pe seara o sa te simti foarte bine dupa ce o sa afli rezultatele muncii tale.

Pesti

O persoana foarte apropiata iti cere ajutorul, insa nu realizezi asta si esti foarte aproape sa o ranesti. Din fericire, un alt apropiat iti va deschide ochii la timp si o sa poti sa faci ceea ce trebuie. Tot astazi ai mari sanse sa intalnesti o persoana ce va deveni importanta in viitor.

Berbec

Ai atat de multa treaba incat nu ai timp nici sa respiri, asa ca incearca sa nu mai pierzi timpul aiurea dimineata la cafea, ci sa te pui pe treaba inca de la prima ora. La amiaza o sa primesti o veste nu prea buna de la o persoana de la mare departare.

Taur

Incapatanarea de care dai dovada astazi o sa iti faca probleme cu mai multe persoane foarte apropiate. Incearca sa nu te gandesti numai la tine, ci sa te interesezi si de ceea ce simt cei din jur.

Gemeni

Nu lasa grijile familiei tale sa puna stapanire pe viata ta si incearca sa te detasezi de aceste probleme. Cel mai bine ar fi sa iti focalizezi atentia pe cariera si sa profiti de optimismul tau.

Rac

Esti dornic de munca, insa ai grija si la sanatatea ta si nu exagera. Gandeste-te ca nimeni nu o sa iti ridice statuie, asa ca incearca sa te si odihnesti cat mai mult.

Leu

Esti foarte optimist in privinta unui proiect de la locul de munca, insa o anumita persoana se incapataneaza sa iti puna bete in roate. Adevarul este ca te-ai cam saturat sa inghiti orice din partea celor din jur, iar astazi te decizi sa ii pui la locul lor pe toti cei care te enerveaza.

Fecioara

Nu te lasa influentat de cei din jur in privinta unei decizii foarte importante pentru viata ta. cel mai bine ar fi sa faci ceea ce simti tu ca este bine si nu ceea ce iti spun altii ca trebuie sa faci.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2010 , #horoscop zilnic