Horoscop: 22 octombrie 2013

Marti, 22 Octombrie 2013, ora 07:01
3073 citiri
Horoscop: 22 octombrie 2013
Foto: Ziare.com

Balanta

Trebuie sa dai dovada de mai multa rabdare in aceasta perioada, deoarece persoanele cu care intri in contact nu se misca la fel de repede ca tine. Daca ii grabesti, vor face ceva gresit.

Scorpion

Lucrurile par a evolua in favoarea ta. Ai un talent ascuns si acum il scoti la iveala, iar cei din jur vor fi uimiti de ceea ce poti face.

Sagetator

Zi de zi ai aproape acelasi program si lipsa activitatilor noi te face sa te plictisesti. Discuta cu partenerul de viata si organizati impreuna ceva care sa te scoata din aceasta stare.

Capricorn

Iti pierzi rabdarea cu o persoana neserioasa, care promite in fiecare saptamana ca o sa se tina de cuvant in privinta a ceea ce trebuia sa faca de mai mult timp.

Varsator

Traiesti o experienta unica. Esti luat prin surprindere de ceea ce se intampla. Seara o sa te intalnesti cu oameni dragi.

Pesti

O sa afli pe propria piele ce inseamna sa intri intr-un conflict la locul de munca. Vor fi cateva ore tensionate, insa dupa rezolvarea acestei probleme atmosfera va fi mult mai buna.

Berbec

Vei fi ocupat cu o multime de sarcini si sunt sanse sa uiti de ceva ce te-a rugat cel drag. Nu te astepta la o reactie foarte buna din partea sa.

Taur

Crezi ca tot ceea ce ti se intampla tie este mai important decat trairile altora. Atunci cand traiesti intr-o comunitate trebuie sa inveti sa ii asculti si pe altii.

Gemeni

Dupa o zi plina de treburi la birou ai vrea sa adormi cat mai repede, insa acasa te asteapta o surpriza, asa ca nu te gandi ca o sa ai parte de liniste.

Rac

Nu ai rezolvat ceva la timp si acum trebuie sa stai foarte mult timp sa te ocupi de asta. Data viitoare nu mai amana nimic din ceea ce trebuie rezolvat atunci.

Leu

Va fi o zi foarte lunga, dar cu reusite. O sa simti ca ai construit ceva rezistent si astepti sa se vada si rezultatele. Nu vor intarzia sa apara.

Fecioara

Schimbarile dese de atitudine ii fac pe cei apropiati sa nu mai stie cum sa reactioneze in preajma ta. Daca realizezi ca ai o problema, incearca sa o rezolvi cat mai repede.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop 22 octombrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic octombrie, #horoscop zilnic 2013 , #horoscop zilnic