Horoscop: 22 octombrie 2014

Miercuri, 22 Octombrie 2014, ora 07:00
3838 citiri
Horoscop: 22 octombrie 2014
Foto: Ziare.com

Balanta

Simti ca astazi este ziua cea mare si, drept urmare, o sa pui in practica ceva ce ai de gand de multa vreme sa faci. Partenerul de viata te insoteste la fiecare pas.

Scorpion

Vrei sa economisesti niste bani si preferi sa faci cu mana ta ceva decat sa platesti pe cineva. Va dura ceva mai mult, dar la sfarsit vei fi foarte mandru de tine. In plus, te poti rasfata cu suma ramasa in portofel.

Sagetator

Sunt cateva lucruri fara de care consideri ca nu ai putea sa ai o zi buna, iar unul dintre acestea lipseste astazi. Te dai peste cap sa il primesti, iar cand se va intampla o sa realizezi ca puteai si fara.

Capricorn

Uranus iti ofera o idee sclipitoare cu privire la ceva ce tine de viata personala, mai exact de familie si locuinta. O sa muncesti cam mult pana o sa iasa, dar o sa merite.

Varsator

Iei decizii importante cu privire la dragoste. De asemenea, intri in posesia unor bani pe care o sa ii poti cheltui dupa bunul tau plac. Nu uita, totusi, sa iei ceva si pentru cel drag.

Pesti

Se anunta noi provocari in privinta carierei. Cineva te pune la incercare si daca te tii de treaba, o sa termini totul mult mai bine decat s-ar fi asteptat persoana respectiva.

Berbec

Un amic iti cere parerea cu privire la o problema sentimentala. Doar daca esti sigur pe ceea ce spui, trebuie sa te pronunti. Altfel, risti sa il bulversezi si mai tare.

Taur

Te intereseaza mai mult ca pana acum o propunere de colaborare despre care ti-a tot vorbit un prieten. O iei in serios si o analizezi serios.

Gemeni

Ai propriile surse care de obicei sunt de incredere, dar de data aceasta gresesc si te pun pe o pista gresita. Ar fi bine sa verifici toate informatiile pe care le primesti.

Rac

Ai anumite principii si nu accepti sa ti le calce cineva in picioare. O sa intri in multe discutii contractorii si incerci sa te impui pentru a te asigura ca toti iti cunosc punctul de vedere.

Leu

Intri in legatura cu un profesionist de la care crezi ca ai multe de invatat. Stai mult in preajma sa si notezi tot ceea ce auzi. Esti foarte precaut.

Fecioara

Nu te desparti pentru nimic in lume de telefon. Te amuzi cand citesti mesajele si interactionezi tot timpul cu cineva. Sunt semne ca esti indragostit.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop 22 octombrie, #horoscop zilnic 22 octombrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic octombrie, #horoscop zilnic 2014 , #horoscop zilnic