Horoscop: 22 septembrie

Joi, 22 Septembrie 2016, ora 07:21
5527 citiri
Horoscop: 22 septembrie
Foto: Arhiva Ziare.com

Fecioara

Exagerezi cu activitatea fizica si seara o sa fii epuizat. Si mai rau o sa te simti maine. Ar fi bine sa accepti ajutorul cuiva care se ofera sa puna umarul la treaba.

Balanta

Faci o descoperire care iti ofera un avantaj in fata unor colegi care au acelasi scop ca tine. Adresezi mai multe solicitari, dar unele intrebari nu sunt corect formulate si o sa fii indus in eroare.

Scorpion

Consideri ca o persoana se implica mult prea mult in discutiile familiei tale si ii ceri sa se retraga. Te vei lovi de un zid si va trebui sa depui efort pentru a ajunge in punctul dorit, dar o sa reusesti.

Sagetator

Va fi o zi destul de agitata la birou, dar acasa o sa fie liniste si calm. O sa te relaxezi in compania unor persoane foarte dragi si o sa mergeti impreuna intr-un loc cu o anume semnificatie.

Capricorn

Comunici excelent cu superiorii tai si va puneti de acord sa demarati un proiect foarte important pentru viitorul companiei. Emotiile nu vor lipsi, dar obiectivele propuse te vor mobiliza.

Varsator

Iti cunosti valoarea si atunci cand cineva incearca sa iti stirbeasca din merite nu faci niciun pas in spate si te impui. O sa iti surprinzi colegii cu aceasta atitudine.

Pesti

Daca nu reusesti sa fii pe aceeasi lungime de unda cu cineva, nu mai incerca. Probabil nu sunteti compatabili si trebuie sa renunti si sa iti indrepti atentia catre altceva sau altcineva.

Berbec

Stresul de la birou te afecteaza si acasa. Esti epuizat. Nu mai iei parte la activitati de familie, pentru ca vrei doar sa dormi cand ajungi in caminul tau. Trebuie sa schimbi ceva pentru a nu intra intr-un conflict cu cei dragi.

Taur

Multe persoane vor sa te intoarca din drumul tau si sa te faca sa te alaturi unei alte echipe. Ai grija, pentru ca ti se vor face multe promisiuni si cele mai multe nu vor fi respectate.

Gemeni

Cativa colegi nu au incredere unii in altii si nu pot lucra impreuna. Vei fi responsabil sa gasesti o solutie de mijloc cu ajutorul careia sa ii impaci pe toti. Va fi o adevarata provocare.

Rac

Ai parte de o mica discutie in contradictoriu cu cineva - ruda sau vecin -, dar in urma careia o sa inveti ceva important. Vorbesti liber si pana la urma si persoana respectiva va intelege punctul tau de vedere.

Leu

Niste probleme financiare iti dau batai de cap in prima parte a zilei. Iei in considerare toate sugestiile pe care le primesti, iar printre aceste idei se afla si una pe care o vei agrea si o vei pune in practica.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Sâmbătă, 20 aprilie. Zodia care se va bucura de mai mult timp cu familia
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 20 aprilie. Zodia care se va bucura de mai mult timp cu familia
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Interesul pe...
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
#horosocop 22 septembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic septembrie, #horoscop zilnic 2016 , #horoscop zilnic