Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Horoscop: 23 decembrie 2015

Miercuri, 23 Decembrie 2015, ora 06:43
3328 citiri
Horoscop: 23 decembrie 2015
Foto: Ziare.com

Capricorn

Urmeaza sa faci o mica excursie si nu esti inca decis asupra locului in care o sa mergi. Te interesezi la cunoscuti si pe Internet, iar alegerea facuta va fi una deosebita.

Varsator

Treci cu vederea o greseala a unui amic, dar nu uiti, mai ales ca nu este prima data cand se intampla. Dar ti-ai propus sa nu lasi nimic sa iti tulbure linistea.

Pesti

Se anunta o furtuna pe plan sentimental din cauza unei mici neintelegeri. Refuzi sa asculti argumentele celui drag. Pana la urma vei avea rabdare si se va rezolva totul.

Berbec

Ti se indeplineste o dorinta mai veche. Cativa prieteni au complotat cu partenerul de viata si au pus totul la cale pentru a te surprinde.

Taur

Treci prin toate starile astazi. Dimineata esti nervos si agitat. La amiaza primesti o veste buna si te calmezi, iar seara deja iti faci planuri pentru a sarbatori.

Gemeni

Daca esti nascut in primele zile din luna iunie, atunci trebuie sa iti indrepti atentia catre familie, pentru ca cineva iti simte lipsa. Ceilalti se vor concentra mai mult la locul de munca.

Rac

Este timpul sa reiei legatura cu o persoana cu care nu ai mai vorbit de multa vreme. Ai pedepsit-o pentru o greseala, dar este momentul sa uiti.

Leu

Cunosti niste oameni de buna calitate. Te simti foarte bine in preajma lor si faceti planuri pentru a trece impreuna in noul an.

Fecioara

Daca esti nascut la mijlocul lunii septembrie, o sa intampini o problema de ordin financiar. Ceilalti vor avea parte de o surpriza pe plan sentimental.

Balanta

Romantismul partenerului de viata te pune pe ganduri. Nu este ceva specific lui si ai impresia ca a facut ceva rau. Fii mai deschis si gandeste-te ca poate doar simte nevoia sa isi arate sentimentele.

Scorpion

Discuti foarte mult la telefon pentru ca nu poti parasi locuinta. Data fiind situatia o sa rezolvi chestiuni pe care le-ai ignorat pana acum.

Sagetator

Esti norocosul horoscopului astazi. Gasesti ceva sau primesti un lucru de care aveai mare nevoie si nici ca puteai avea parte de ceva mai bun.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop 23 decembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic decembrie, #horoscop zilnic 2015 , #horoscop zilnic