Horoscop: 23 iunie 2015

Marti, 23 Iunie 2015, ora 06:50
4145 citiri
Horoscop: 23 iunie 2015
Foto: Ziare.com

Rac

Ziua de 23 iunie iti ofera o oportunitate ce rar apare in viata unui om. Trebuie doar sa fii pe faza si sa profiti la maximum de sansa aceasta. Nu astepta sa te traga cineva de maneca.

Leu

Afacerile de familie sau un proiect personal incepe sa prinda contur. Prinzi curaj si incepi sa crezi ca sunt sanse de reusita. Ai multa energie, ceea ce iti permite sa faci o multime de lucruri.

Fecioara

Fii mai atent la prieteni. Unii au nevoie de ajutorul tau, dar nu indraznesc sa ceara nimic, pentru ca mereu le spui ca esti ocupat. Ar fi timpul sa te opresti putin din munca si sa te concentrezi asupra lor.

Balanta

Ai tras paiul cel scurt si trebuie sa ii oferi umarului unui amic care sufera din dragoste. Adevarata problema este ca la el se intampla foarte des astfel de lucruri si toti din cercul de prieteni incearca sa scape.

Scorpion

Cineva speculeaza pe baza unor informatii care te privesc si te deranjeaza. Pui piciorul in prag. Nu esti persoana care sa ii lase pe altii sa intervina in viata ta.

Sagetator

Un om drag ti-a ascuns un lucru si nu ii intelegi motivul. Cand o sa iti explice ii dai dreptate si il ajuti sa duca la bun sfarsit planul la care a muncit destul de mult timp.

Capricorn

Esti foarte atasat de partenerul de viata si iti este foarte drag in aceasta perioada. Numeri minutele pana cand o sa ajungi acasa si te gandesti la un cadou pentru a-i demonstra iubirea.

Varsator

Iti este dor de oameni dragi si tragi sforile pentru ca in curand sa ajungi la ei. Voiai sa pleci undeva in afara tarii, dar consideri ca poti amana aceasta deplasare pentru a merge in vizita la rude.

Pesti

Esti foarte pasional si romantic in aceasta perioada, semn ca relatia sentimentala merge din bine in mai bine. Nu ai de ce sa te plangi nici macar in plan profesional.

Berbec

Drumul pana la birou este mai lung decat de obicei, iar in trafic observi ceva ce iti atrage atentia si aproape ca o sa iti schimbe intreg programul zilei.

Taur

Nu spune "Nu" inainte sa lasi omul din fata ta sa spuna tot cee ce vrea. S-ar putea sa ai o surpriza placuta la sfarsit, dar trebuie sa renunti la prejudecati.

Gemeni

Agitatia si zarva de la birou te epuizeaza inainte de ora pranzului. Ai nevoie de o pauza si te gandesti sa te grabesti cu concediul. S-ar putea sa pleci mai repede din oras decat ai programat.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop 23 iunie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic iunie, #horoscop zilnic 2015 , #horoscop zilnic