Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Horoscop: 23 iunie 2017

Vineri, 23 Iunie 2017, ora 06:49
7078 citiri
Horoscop: 23 iunie 2017
Foto: Ziare.com

Rac

La munca ai ceva dificultati in a ramane concentrat pe ce ai de facut. Odata ajuns acasa, te relaxezi total si devii foarte vorbaret. Prea vorbaret pentru unii membri ai familiei, poate o Fecioara sau un Taur, care nu au nevoie decat de liniste.

Leu

In zilele in care esti in elementul tau, esti si foarte vorbaret. De obicei nu e nicio problema, mai cu seama daca interlocutorii sunt mai tacuti. Insa azi se pare ca toata lumea are ceva de zis. N-ar fi rau sa-i lasi si pe cei din jur sa ia cuvantul; ai putea auzi cateva idei foarte interesante.

Fecioara

Ai avut o perioada incarcata, cu bune si rele. Simti nevoia de o pauza si, daca poti, exact asta ar trebui sa faci. Sa-ti iei liber sau sa termini munca si restul zilei sa te relaxezi. Iesi la o cafea cu o prietena, mergi la teatru sau la o expozitie. Te vei incarca de bine.

Balanta

In jurul tau e multa tensiune si samanta de cearta, dar reusesti sa te tii departe de toate aceste situatii. Esti fericit, cu motiv sau fara, si nimic nu te poate atinge.

Scorpion

Ai facut sau te gandesti sa faci un gest frumos pentru un apropiat. Iti sta in putere, doar sa fii un pic generos. Daca treci la fapte, te vei simti extrem de multumit doar vazand cata fericire aduci in jur.

Sagetator

O discutie extrem de interesanta te scoate din plictiseala, dar trebuie sa-i dai o sansa interlocutorului, care la prima vedere "nu promite". Din vorba in vorba, se poate ajunge la o colaborare profesionala sau chiar la o relatie romantica.

Capricorn

Dupa munca, petreci impreuna cu un grup de prieteni. Iti prinde foarte bine iesirea; habar nu aveai ca ai nevoie sa te deconectezi de tot si sa te lasi purtat de discutii. Apar planuri de vacanta, de excursii pline de adrenalina. Nu ceda primului impuls de a spune "nu"!

Varsator

Deja nu te mai incalzeste cu nimic faptul ca poti castiga o disputa verbala. Azi nu mai ai chef de rafuieli de niciun fel. Te gandesti doar la vacanta sau macar la o escapada de doua-trei zile, poate peste hotare.

Pesti

Te distrage tot ce se intampla in jur, chiar intr-un moment in care ai multe de facut si ai nevoie sa fii extrem de organizat. Pune-ti o muzica ritmata si mobilizeaza-te, pentru ca nimic nu sufera amanare!

Berbec

Esti foarte entuziasmat legat de un proiect, aproape prea incantat, in ochii colegilor. Te bucuri, vorbesti tare, vorbesti intruna, dar, contrar felului in care procedezi de obicei, amani sa te apuci de treaba. Aminteste-ti vorba din batrani: "Vorba multa-i saracia omului!".

Taur

Un coleg sau un amic cu care nu aveai o relatie foarte apropiata iti face confidente in mod neasteptat. De fapt, tot ce vrea e sa-ti ceara sfatul. Nu-l indeparta, asa cum esti tentat sa procedezi, ci ajuta-l, daca poti.

Gemeni

Un telefon sau mesaj iti da de gandit si nu te lasa sa-ti vezi de treburi, asa cum iti propusesei. Ia haturile in mana! Daca nu esti de acord cu ce ti s-a transmis, spune-o raspicat si incheie capitolul.

Citeste si Horoscopul lunii iunie si Horoscopul anului 2017

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop 23 iunie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic iunie, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic