Horoscop: 23 mai 2011

Luni, 23 Mai 2011, ora 10:39
2311 citiri
Horoscop: 23 mai 2011
Foto: Ziare.com

Gemeni

Joci un rol important in colectivul din care faci parte, pentru ca de mobilizarea ta vor depinde si ceilalti. Este o zi in care cele mai frumoase vesti vin de departe. Este posibil sa ai cumva ocazia sa ajungi in locuri mai indepartate de casa.

Rac

Prin ambitie poti ajunge la ce ti-ai propus si cu cat piedicile sunt mai dificile, cu atat satisfactia ta va fi mai mare. Vei avea o multime de cheltuieli, dar vei reusi sa te descurci cat se poate de bine.

Leu

De pe alte meleaguri vei primi vesti care iti vor ridica multe semne de intrebare. Vei reusi insa sa intelegi situatia si sa te conformezi. Problemele pe care le ai se vor rezolva cu ajutorul unor buni prieteni.

Fecioara

Daca ai de semnat acte, mare atentie, deoarece oricand se poate strecura o greseala. Esti in fata unei sanse rare, asa ca nu este bine sa stai prea mult pe ganduri. Norocul it poate surade, in sfarsit, dupa mult timp.

Balanta

Este o perioada in care ar trebui sa acorzi cat mai multa atentie sanatatii. Activitatile extraprofesionale iti vor da ocazia sa iti pui in valoare calitatile. Examenele, concursurile, prezentarile in fata publicului sunt favorizate in aceasta zi.

Scorpion

In plan financiar, este o zi in care iti place sa-ti asumi riscuri, insa este mai bine sa vorbesti cu persoane competente inainte de a face vreun pas. Te vei intalni cu persoane pe care nu le-ai mai vazut de multa vreme si care ti se vor parea foarte schimbate.

Sagetator

Indoielile privind propria persoana devin din ce in ce mai acute, insa nu este cazul. Trebuie doar sa ai mai multa incredere in ceea ce faci. Promisiunile de natura sentimentala au toate sansele sa se materializeze sub ochii tai. Ar fi mai bine sa te odihnesti, cat timp esti liber.

Capricorn

Esti cam absent azi, nu te atrage nimic din ce se petrece in jur, aproape ca preferi izolarea. Este cazul sa iti revii, pentru ca iti faci griji degeaba. Nu tine cont de parerile prietenilor si nici de informatiile pe care ti le transmit.

Varsator

Gelozia si posesivitatea sunt doua din piedicile ce fac ca relatia cu partenerul de suflet sa se desfasoare anevoios. Stai de vorba cu o persoana care isi schimba atat de des opiniile incat nici nu poti pune baza pe ea. Cel mai bine e sa asculti doar de tine si persoana iubita, fara sa iti mai faci griji cand nu este cazul.

Pesti

Din punct de vedere mental functionezi la limita superioara, dar nici abilitatile tale practice nu lasa de dorit. In relatie, va veti oferi unul altuia explicatii ce pot aduce la normal relatia, mai ales ca aceasta nu a fost dintre cele mai fericite in ultima vreme.

Berbec

Acorzi o importanta deosebita familiei si copiilor, ceea ce te face foarte apreciat. Pe plan financiar, ai parte de un castig important. Ai grija, nu trebuie sa risipesti banii imediat ce i-ai primit. Putina chibzuinta nu strica.

Taur

Te simti bine peste tot pe unde treci si esti primit cu bratele deschise si caldura

de catre cei pe care ii intalnesti. Daca nu ai inca o relatie stabila, s-ar putea sa te indragostesti de cineva care este destul de greu de cucerit.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop zilnic, #horoscop zodii, #astre horoscop , #horoscop zilnic