Horoscop: 23 martie 2016

Miercuri, 23 Martie 2016, ora 07:32
4524 citiri
Horoscop: 23 martie 2016
Foto: Ziare.com

Berbec

Comunici in mod oficial amicilor ca va avea loc o schimbare in viata ta si nu putini sunt cei care vor dori sa te felicite. Asteapta-te la multe telefoane si la discutii prelungite pana tarziu.

Taur

Din informatiile pe care le detii, pozitia pe care o vizezi de multa vreme va fi libera in curand. Este momentul sa actionezi, daca vrei ca de aceasta data sa ajungi in punctul dorit.

Gemeni

Ai trecut de un hop, dar inca nu a trecut pericolul, asa ca nu te culca pe o ureche inainte de finalizarea acestui pericol. Fii cu ochii in patru la orice pas. Acasa te asteapta o surpriza.

Rac

O ruda vine in vizita si nu ai deloc atitudinea potrivita pentru ca aceasta sa se simta bine. Mai bine anuleaza intalnirea decat sa strici o relatie frumoasa.

Leu

Iei legatura cu o persoana pe care voiai sa o intalnesti de mai multa vreme si esti incantat de ceea ce urmeaza sa se intample. Trebuie sa iti anunti familia ca o sa ajungi tarziu acasa.

Fecioara

Obtii niste informatii pretioase pe care trebuie sa le pastrezi pentru perioada urmatoare. Asigura-te ca nu vor ajunge in mainile cui nu trebuie.

Balanta

O situatie periculoasa te atrage mult prea mult. Partenerul de viata incearca sa te convinga sa nu iei parte la asa ceva, dar tu vrei sa duci totul la bun sfarsit.

Scorpion

Ai ales aceasta zi pentru a face ceva special pentru propia persoana. In aceste conditii, prietenii trebuie sa se astepte ca seara sa nu poata sa ia legatura cu tine.

Sagetator

Esti foarte sensibil si orice iti spun cei din jur interpretezi in asa fel incat sa iti fie bine. Cineva s-ar putea sa nu fie multumit si sa iti spuna acest lucru.

Capricorn

Primesti multe mesaje de felicitare si nu esti sigur de ce. Pana seara o sa descoperi ca a fost vorba despre o incurcatura si ii anunti pe cei cunoscuti.

Varsator

Experimentezi ceva nou si esti foarte bucuros si incantat. Este adevarat ca traiesti la maximum fiecare clipa si seara o sa fii epuizat, dar merita efortul.

Pesti

Munca nu este un obstacol pentru tine, dar astazi nu ai chef de nimic si numeri minutele pana cand o sa termini programul. Vestea buna este ca seara o sa te intalnesti cu oameni dragi.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop 23 martie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic martie, #horoscop zilnic 2016 , #horoscop zilnic