Horoscop: 23 noiembrie 2012

Vineri, 23 Noiembrie 2012, ora 08:12
3234 citiri
Horoscop: 23 noiembrie 2012
Foto: Ziare.com

Sagetator

Simti ca duci pe umeri o responsabilitate mult prea mare. Ai vrea sa delegi din sarcini, astfel incat sa te eliberezi si pentru ca seara sa ajungi unde intentionai. Pana la urma, se va oferi cineva sa te ajute.

Capricorn

Incearca sa te odihnesti cat mai mult astazi pentru ca in weekend o sa ai de umblat prin oras. Nu te intinde cu munca peste program si fa tot posibilul sa ajungi rapid acasa.

Varsator

Daca nu vrei sa deranjezi un coleg cu atitudinea ta, inceteaza sa te comporti ca si cum ai fi stapanul lumii. Cand ai nevoie de ceva, roaga-i pe ceilalti sa te ajute, nu le ordona.

Pesti

O sa ai de facut un drum cam lung in interes de munca. La inceput nu iti surade ideea, insa o sa iti dai seama de cat de mult te va ajuta si o sa o faci cu placere.

Berbec

O zi banala la prima vedere. Pana la amiaza te vei plictisi ingrozitor, insa seara o sa ai ceva de facut ce te va epuiza. Aproape ca iti lipseste linistea de care ai avut parte dimineata.

Taur

Te grabesti ca si cum aceasta ar fi ultima zi in care mai poti face ceva. O sa gresesti din cauza asta, asa ca mai bine iti oferi timpul de care ai nevoie.

Gemeni

Jupiter si Venus sunt in semnul tau, ceea ce inseamna ca o sa ai parte de multe momente romantice. Iti este foarte drag partenerul si nu concepi sa stai niciun moment fara el/ea.

Rac

Nu te supara prea tare ca proiectul la care lucrezi nu iese bine din prima. Asteapta cateva zile si o sa vezi ca situatia va fi complet diferita.

Leu

Casa dragostei este in centrul atentiei. Ceea ce face partenerul de viata o sa te impresioneze pana la lacrimi. Cei care nu sunt implicati intr-o relatie pot cunoaste pe cineva special.

Fecioara

Prea multa bataie de cap pentru ceva ce nu se justifica. Realizezi ca ai pierdut timpul cu un lucru cu totul si cu totul neinteresant si faci ceea ce trebuie pentru a scapa de asta.

Balanta

Nu ai stare. Parca esti un titirez. Esti atat de agitat, incat o sa atragi atentia oricui. Chiar si oamenii de pe strada te vor remarca.

Scorpion

Este cea mai grea zi din noiembrie pentru tine si trebuie sa iti pastrezi calmul. Vor fi multe momente in care o sa fii tentat sa pleci si sa nu mai auzi de nimic, dar nu o vei face, constient fiind de faptul ca in acest fel nu o sa scapi de probleme. Totusi, seara o sa fie una reusita.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic noiembrie, #horoscop zilnic 2012 , #horoscop zilnic