Horoscop: 23 noiembrie 2015

Luni, 23 Noiembrie 2015, ora 07:03
3679 citiri
Horoscop: 23 noiembrie 2015
Foto: Ziare.com

Scorpion

Asteapta cu bratele deschise schimbarile din viata ta, pentru ca vor fi cateva esentiale si pe toate planurile. Poti sa te astepti si la rude neanuntate.

Sagetator

Simti de la distanta pericolul si din aceasta cauza refuzi sa participi la un eveniment care se anunta dificil de dus la bun sfarsit. Vei gasi o scuza inedita.

Capricorn

Primesti sarcini suplimentare la locul de munca, dar nu vin insotite si de o marire de salariu, lucru pe care il sesizezi imediat si in privinta caruia astepti o decizie urgenta.

Varsator

A venit prima zi din noua ta viata. Ai facut cateva schimbari difinitive si acum astepti rezultatele sperand ca vor fi cele mai bune. Se anunta cateva emotii, dar pana la urma va fi bine.

Pesti

Ti-ai impus niste limite si le respecti de acum. Anunta-ti apropiatii pentru a nu isi face griji daca ceva este mult prea evident si pentru a nu interpreta gresit unele raspunsuri.

Berbec

Lasa-te purtat de val si surprins de viata. Intotdeauna ai fost calculat si nu ai depasit coltul tau, dar e vremea sa uiti putin de reguli si sa te lasi in mana destinului.

Taur

Intri in criza de timp, pentru ca nu ai facut ceva atunci cand trebuia. Invata lectia care trebuie si pe viitor nu repeta greselile, deoarece s-ar putea sa intampini dificultati.

Gemeni

Esti uimit de norocul care a dat peste tine. Nu pune prea multe intrebari, ci bucura-te de ceea ce ti se intampla si ia totul de la sine. Partenerul de viata vine si el acasa cu o veste buna.

Rac

Esti entuziasmat si sigur pe succesul pe care il astepti sa vina. Un coleg te va ajuta sa ajungi in punctul dorit, dar drumul nu va fi simplu si lipsit de emotii.

Leu

Organizeaza-ti timpul in asa fel incat sa poti pune totul in practica. Este momentul oportun sa incepi ceva ce iti dadea batai de cap, o activitate pe care o credeai imposibila.

Fecioara

Ai grija. Poti avea o mica problema de sanatate astazi. Nu foarte mare, insa nici de neglijat. Ar fi binevenit un control medical amanuntit, macar pentru a te asigura ca nu e nimic grav.

Balanta

Este o zi perfecta pentru decizii legate de afaceri, deoarece casa profesiei intra in atentia astrelor. Fii mai indraznet si pune in aplicare ideile ce au legatura cu acest aspect.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop 23 noiembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic noiembrie, #horoscop zilnic 2015 , #horoscop zilnic