Horoscop: 23 octombrie 2014

Joi, 23 Octombrie 2014, ora 07:25
3797 citiri
Horoscop: 23 octombrie 2014
Foto: Ziare.com

Scorpion

Intrarea in zodia ta aduce schimbari in viata de zi cu zi. Te plictisise rutina si un prieten iti ofera o idee geniala cu privire la petrecerea urmatoarelor ore.

Sagetator

Visezi cu ochii deschisi la ceva ce ai vazut in magazine. Bati apropouri prietenilor si familiei in speranta ca cineva va face un gest frumos inainte de ziua ta.

Capricorn

Incasezi bani astazi. Esti un norocos al zodiacului. Nu te poti plange nici de iubire sau odihna, pentru ca in ultima vreme ai avut parte din plin de toate.

Varsator

Revii la o veche dragoste si amintirile te bulverseaza cu totul. Esti constient de faptul ca risti destul de mult, dar nu te poti abtine. Inoti in ape tulburi.

Pesti

Trebuie sa obtii niste acte si umbli toata ziua prin oras pentru a le primi. Trebuie sa te inarmezi cu rabdare, pentru ca nu se anunta clipe prea placute.

Berbec

Semnezi un contract banos si plin de avantaje pentru tine, dar si pentru cei de langa tine. Va fi o zi reusita din punct de vedere profesional, iar acasa planeta iubirii face sa ai parte de momente unice.

Taur

Intri intr-o cursa contracronometru si nu mai ai timp de nimic altceva in afara de sarcina respectiva. Cei care vor sa dea de tine la telefon trebuie sa isi ia adio de la gandul asta.

Gemeni

Esti invitat la o intrunire cu oameni foarte important si esti foarte emotionat. Te temi sa nu te impiedici, sa nu spui ceva gresit sau sa nu te blochezi cand cineva iti adreseaza o intrebare. Ai mai multa incredere in tine. Astrele sunt de partea ta.

Rac

Porti discutii aprinse pentru a ajunge, in final, sa cedezi. Realizezi ca omul din fata ta priveste precum calul si ca nu il poti convinge ca lucrurile stau cu totul altfel.

Leu

Propunerile primite astazi vor fi cel putin interesante. Esti captivat de o posibila colaborare si dai tot ce e mai bun in tine pentru a te asigura ca vei castiga o competitie.

Fecioara

Esti unul dintre sustinatorii unei cauze foarte importante in comunitatea ta si lupti pana la ultima suflare pentru a te asigura ca totul o sa iasa asa cum spera oamenii care au incredere in tine.

Balanta

Ai un stil aparte de a spune ceva si mereu folosesti mult prea multe detalii pentru a exemplifica. Abordarea asta deranjeaza pe cineva, care va pune piciorul in prag.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop 23 octombrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic octombrie, #horoscop zilnic 2014 , #horoscop zilnic