Horoscop: 23 octombrie 2015

Vineri, 23 Octombrie 2015, ora 07:50
4628 citiri
Horoscop: 23 octombrie 2015
Foto: Ziare.com

Scorpion

Gasesti o alta metoda pentru a duce la bun sfarsit sarcinile de astazi. Ceva suna promitator si te gandesti la urmatorul pas.

Sagetator

Astrele creeaza conditiile perfecte pentru o noua afacere. Este vorba despre ceva ce nu faci la locul de munca, ci acasa.

Capricorn

Te intelegi foarte bine cu cei de la birou sau cu partenerii de afaceri. Totul merge ca pe roate, iar seara o sa sarbatoresti cu familia.

Varsator

Esti dornic de aventura, sa pleci pe munte sau macar in afara orasului. Dorinta ta se completeaza cu cea a partenerului de viata, asa ca apuca-te de bagaje.

Pesti

Iti imbunatatesti semnificativ calitatea vietii facand pace cu o persoana cu care ai mereu cate ceva de impartit. Demontezi un mit in care credeau multi oameni.

Berbec

Esti foarte inspirat si pui rapid in practica ideile care iti vin. O sa faci si niste bani din ceea ce creezi astazi. Ai putea sa faci urmatorul pas catre un parteneriat.

Taur

Este o zi minunata pentru armonizarea relatiilor cu familia. Ai fost rautacios cu cineva si acum trebuie sa repari greseala facuta.

Gemeni

Un moment tocmai bun pentru flirt, intalniri romantice si chiar aventuri. Totusi, daca esti implicat intr-o relatie, ai mare grija la ceea ce faci.

Rac

Opreste-te din cheltuieli si pune bani in contul de economii, pentru ca vei fi luat prin surprindere de niste evenimente care necesita sume mari.

Leu

Apare o mica neintelegere intre tine si cineva din familie, dar cu mult calm si rabdare o rezolvi inainte sa se agraveze.

Fecioara

Astazi nu vrei sa faci nimic, ci doar sa supraveghezi. Esti foarte obosit si tanjesti dupa momentele libere din weekend. Totusi, nu uita de termenele limita ale proiectelor.

Balanta

Esti foarte fericit, pentru ca te intalnesti cu oameni pe care nu i-ai vazut de mai multa vreme. Te bucuri foarte mult de aceste momente.

Horoscop realizat de Zaza

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#horoscop 23 octombrie, #horoscop zilnic octombrie, #horoscop zilnic 2015 , #horoscop zilnic