Horoscop 23 septembrie 2010

Vineri, 24 Septembrie 2010, ora 07:11
1857 citiri
Horoscop 23 septembrie 2010
Foto: Arhiva

Balanta

Cineva apropiat greseste fata de tine si simti nevoia sa il pui la punct. Partea buna este ca in momentul in care discuti deschis, ceilalti se vor simti mai relaxati si iti vor multumi, deoarece si ei au trecut prin aceleasi momente din cauza persoanei in cauza. Spre seara o sa primesti un semn de la o persoana cu care nu ai mai discutat de mult timp.

Scorpion

Te gandesti cum poti comunica mai mult cu cei din jur. Cea mai buna solutie de a fi placut de cei din jur este sa le stai alaturi atunci cand au nevoie, nu sa le faci situatia si mai grea. Asa ca, si atunci cand nu ai motiv, intreba-i pe cei din jurul tau cum se mai simt.

Sagetator

Inca de dimineata o sa primesti o veste foarte buna si nimic nu iti poate strica aceasta zi. Aceasta atitudine iti va fi de mare ajutor, mai ales la amiaza cand va trebui sa faci fata unei sedinte importante la locul de munca.

Capricorn

Ti-ai dorit foarte mult sa ajungi in acest punct si nu o sa renunti la nimic pentru ceea ce ai acum. Asa ca oricine ar vrea sa se puna cu tine, mai bine ar fi sa faca un pas in spate.

Varsator

O persoana de la locul de munca te ajuta cu o problema destul de mare si acest lucru te uimeste pentru ca pana acum nu ati discutat foarte multe, in afara de lucrurile legate de munca. De azi inainte te poti simti bine ca vei sti ca ai un prieten bun la locul de munca.

Pesti

Planurile iti sunt date peste cap din cauza unei situatii neprevazute. Nu te ingrijora, pentru ca in ciuda a ceea ce crezi, aceasta schimbare iti este favorabila si o sa ai parte de un succes neasteptat de mare. Este posibil ca situatia financiara sa se imbunatateasca.

Berbec

Astazi este ziua de facut planuri, dar nu de concediu, ci planuri pentru locul de munca. De asemenea, in aceste zile iti doresti sa petreci mai mult timp cu persoana iubita si o sa o rasfeti mai mult decat de obicei.

Taur

Astazi toata lumea iti cere cate ceva. La munca ai de predat multe proiecte, in timp ce prietenii te suna sa iesi in oras. Partenerul de viata vrea sa stea numai cu tine, asa ca ai cam vrea sa ai cateva clone, pentru astfel de situatii.

Gemeni

Muncesti mult si ai impresia ca nu iese nimic bine. Stai linistit ca eforturile iti vor fi observate de exact cine trebuie. Trebuie sa ai multa rabdare si incredere in tine si o sa reusesti. De asemenea, este nevoie de multa munca.

Rac

Urmeaza o perioada buna pentru relatia cu familia, o sa petreci mai mult timp cu ei si impreuna o sa stabiliti cateva planuri pentru viitor. Ai grija la cheltuieli, pentru ca ai tendinta de a cumpara orice vezi, fara sa te gandesti ca ai putea ajunge intr-o perioada in care portofelul va fi gol.

Leu

Astrele prevad o perioada buna pentru tine. Banii promisi apar si in sfarsit poti face unele cheltuieli mult asteptate. Pe plan personal, se anunta o perioada buna pentru nativii ce sunt implicati intr-o relatie, iar cei singuri au mari sanse sa intalneasca pe cineva special.

Fecioara

Trebuie sa petreaci mai mult timp in compania familiei si este posibil sa se indeplineasca ceea ce iti doresti de multa vreme. In a doua parte a zilei vei primi o veste importanta, poate chiar o noua colaborare. De asemenea, este posibil sa pleci la drum pentru a rezolva o afacere.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2010 , #horoscop zilnic