Horoscop: 24-25 octombrie 2015

Duminica, 25 Octombrie 2015, ora 06:46
5456 citiri
Horoscop: 24-25 octombrie 2015
Foto: Ziare.com

Scorpion

Weekendul acesta nu promitea multe, dar astrele sunt suprinzatoare si aduc multa bucurie in viata ta. Sunt sanse mari sa primesti vizite neasteptate.

Sagetator

Termini ceva ce se indrepta catre o situatie periculoasa. Ai intuit foarte bine pericolul si este bine ca nu te-ai lasat prins intr-o capcana. Vestile bune vin pe linie personala, cel mai probabil de la partenerul de viata.

Capricorn

Incerci sa pastrezi relatiile in forma actuala, dar cineva intinde coarda si in acelasi timp iti pune nervii la incercare. Are noroc ca esti o persoana calma si rezolvi pasnic orice conflict.

Varsator

Fii mai rezervat in privinta rudelor partenerului de viata, chiar daca iti este greu, pentru ca esti un om foarte sincer. Doar asa te asiguri ca vei avea liniste in familie.

Pesti

Zilele acestea nu sunt usoare pentru pesti, pentru ca trebuie sa plateasca datorii mai vechi si nu este vorba neaparat despre bani, ci despre niste favoruri care trebuie intoarse.

Berbec

Inca doua zile de distractie. In ultima vreme ai o stare psihica foarte buna si gasesti o parte amuzanta in absolut orice se intampla in viata ta.

Taur

Schimbarile te fac sa cheltui mai multi bani decat de obicei si sa pleci la drum pe nepregatite. Important este ca la destinatie te asteapta prieteni dragi.

Gemeni

Ai nevoie de o mana de ajutor, iar sprijinul vine de unde nu te astepti. Este vorba despre un om cu care nu ai o relatie foarte stransa, dar lucrurile s-ar putea schimba.

Rac

Planeta iubirii te influenteaza foarte mult in perioada care urmeaza. Vrei sa stai incontinuu cu partenerul de viata si nu lasi nimic sa intervina.

Leu

Incearca sa stai cat mai putin pe acasa, pentru ca situatia intre rude este tensionata si risti sa fii prins la mijloc. Este foarte bine ca te detasezi de aceasta problema.

Fecioara

Esti foarte mandru de un apropiat. Acesta a trecut un test al maturitatii si consideri ca este momentul si pentru un cadou special.

Balanta

Intampini probleme de socializare cand cunosti oameni noi. De obicei nu esti asa, dar oboseala incepe sa isi spuna cuvantul in toate domeniile.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop 24 octombrie, #horoscop 25 octombrie, #horoscop zilnic octombrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2015 , #horoscop zilnic