Horoscop: 24 decembrie 2010

Vineri, 24 Decembrie 2010, ora 07:12
2094 citiri
Horoscop: 24 decembrie 2010
Foto: Ziare.com

Capricorn

Ai lasat pe ultima suta de metri cumparaturile si acum ai o problema grava pentru ca toate magazinele sunt inchise. Macar astazi trezeste-te de dimineata si mergi si cumpara ceva.

Varsator

Astazi o sa ai foarte multa treaba si nu o sa te intereseze nimic altceva in afara de pregatirea cadourilor si de impodobitul bradului. Ba mai mult, cam toata ziua o sa stai in preajma familiei.

Pesti

Ai tot amanat momentul impodobirii bradului si acum realizezi ca nu mai ai timp sa faci tot ceea ce ti-ai propus inainte de venirea Craciunului. Uita de somn, de vorbit la telefon sau de alte actiuni minore si concentreaza-te asupra acestor lucruri.

Berbec

Abia astepti sa vezi ce iti aduce Mos Craciun si dai tarcoale prin casa poate poate gasesti inainte cadouri. Nu ai nicio sansa, asa ca iti vezi linistit de treburile tale.

Taur

Primesti inca de astazi vizita unor rude foarte dragi si asta iti va ocupa tot timpul. Abia pe seara o sa ai si tu timp sa te pregatesti pentru ziua de Craciun si sa pui la punct tot ce trebuie.

Gemeni

Cum era de asteptat, astazi uiti de munca si tot ceea ce te streseaza si te gandesti numai la lucruri frumoase, la impachetatul cadourilor si la vizita celor dragi.

Rac

Te pregatesti de drum si asta inseamna ca vrei sa afli pana si cel mai mic detaliu in legatura cu vremea si cu traficul rutier. Dupa ce ai rezolvat aceste lucruri, acum este cazul sa vezi daca ai pus la punct totul legat de cadouri.

Leu

Esti foarte emotionat in legatura cu venirea Craciunului si incerci sa termini toate treburile ca sa poti sa stai cat mai mult cu familia. Ai foarte multa energie si vrei sa faci ca cei din jur sa se simta cat mai bine.

Fecioara

Speri ca Mos Craciun sa iti aduca cadoul visat si nu te poti gandi la nimic altceva. Tu vrei sa vina mosul si atat. Nu te intereseaza nici locul de munca, nici problemele celor din jur, ci doar ceea ce este legat de Sarbatori.

Balanta

Ai mari sperante legate de aceste Sarbatori si ti-ai dori ca nimic rau sa nu se intample. De dimineata o sa ai foarte mult de lucru, insa la amiaza o sa te poti concentra asupra a ceea ce trebuie sa faci.

Scorpion

Ar fi indicat ca astazi sa te gandesti la tine si la familia ta si sa ii lasi pe toti ceilalti sa se descurce singuri. Ba mai mult, rudele tale pun la cale o surpriza pentru tine, asa ca stai cu ochii in patru.

Sagetator

Apropierea Craciunului te face mai sensibil la cerintele celor din jur si o sa iti faci timp pentru a-i asculta pe cei care iti cer ajutorul. Pe seara vei fi foarte ocupat cu pregatirea cadourilor si nu o sa mai ai timp de nimic.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2010 , #horoscop zilnic