Horoscop: 24 decembrie 2013

Marti, 24 Decembrie 2013, ora 07:56
2748 citiri
Horoscop: 24 decembrie 2013
Foto: Ziare.com

Capricorn

Trebuie sa iei o pauza de la intalnirile cu persoanele care te incarca cu energie negativa. Acestea te influenteaza foarte mult si iti dau o stare de neliniste. O sa vezi ca vei fi mult mai vesel.

Varsator

Esti inconjurat de oameni dragi din familie. Stati mult de vorba si va amintiti de momente amuzante de pe parcursul vietii.

Pesti

Ai emotii mari. Urmeaza sa se intample ceva ce ai asteptat luni de zile. Simti ca inima iti iese din piept. Incearca sa te calmezi.

Berbec

Te enervezi, pentru ca cei din jur nu asculta ceea ce le spui. Problema este ca te-ai autonumit lider al grupului, iar prietenii tai nu sunt de acord cu asta. Ca sa nu ai parte de o zi ratata, fii mai intelegator.

Taur

Ti se da o veste la care nu te asteptai sub nicio forma. Esti luat prin surprindere, dar informatia te face sa fii cu zambetul pe buze incontinuu.

Gemeni

Calmitatea pune stapanire pe tine si te comporti precum un bunic iubit de toti nepotii. Faci daruri speciale celor dragi si te bucuri de atmosfera de vis din caminul tau.

Rac

Faci un drum lung pentru a fi alaturi de cei mai dragi oameni din viata ta. Ai ajuns la concluzia ca ei sunt cei care sunt alaturi de tine indiferent de ceea ce se intampla cu tine.

Leu

O sa fii toata ziua pe fuga. Esti foarte agitat. Ai de facut o multime de cumparaturi, dar problema este ca nu mai gasesti magazine deschise. Seara o sa fii epuizat.

Fecioara

Primesti un cadou care te face sa realizezi cat de mult contezi pentru cei din jur. Este ceva la ce ai visat mereu, dar nu indrazneai sa crezi ca intr-o zi o sa fie al tau.

Balanta

Ai cautat luni de zile o modalitate prin care sa convingi pe cineva sa mearga undeva cu tine. Credeai ca nu ai reusit si ai plecat la drum suparat. Persoana respectiva iti va face o surpriza.

Scorpion

Multa galagie si agitatie in casa ta. Sunt mai multi oameni decat de obicei si fiecare vrea sa faca ceva separat de ceilalti. O sa va intelegeti foarte greu.

Sagetator

Planeta iubiri te face sa faci gesturi care nu te reprezinta. Partenerul de viata o sa fie in al noulea cer. O sa aveti parte de o Seara de Ajun speciala.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop 24 decembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic decembrie, #horoscop zilnic 2013 , #horoscop zilnic