Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Horoscop: 24 decembrie 2014

Miercuri, 24 Decembrie 2014, ora 08:02
2632 citiri
Horoscop: 24 decembrie 2014
Foto: Ziare.com

Capricorn

Devii mult mai determinat si pui piciorul in prag. Te impui in fata celor care vor sa faca mereu doar ce vor. Pana la urma va iesi totul pe placul tau.

Varsator

Esti foarte activ online, iar prietenii nu prea mai pot da de tine prin mijloace traditionale. Ar fi bine sa iesi din mica ta grota si sa revii cu picioarele pe pamant.

Pesti

Nu este o zi potrivita pentru intalniri ce presupun semnarea unor acte. Amana-le pentru inceputul anului viitor, pentru ca astrele au semne mult mai bune pentru acea perioada.

Berbec

Esti foarte serios si depui mult efort pentru a te asigura ca intreaga zi va fi asa cum speri tu. Bifezi multe reusite si vei fi foarte mandru de tine.

Taur

O sa ai mult de alergat, dar Pluto iti ofera o forta iesita din comun si o sa termini toate treburile inainte ca rudele si prietenii sa vina la tine.

Gemeni

Vei fi foarte ocupat cu treburile casnice incat o sa uiti ca stabilisei sa te vezi cu cineva in oras. Abia cand iti suna telefonul iti amintesti si intri in criza de timp.

Rac

Va fi o zi destinata cumparaturilor, pentru ca, din nou, ai lasat totul pe ultima suta de metri si acum intri in criza. Ajungi acasa epuizat.

Leu

In prima parte a zilei o sa fii mai mult pe drumuri, dar apoi te cuibaresti in caldura din caminul tau. Te incanta atmosfera.

Fecioara

Parca traiesti o poveste de iarna. Totul iese asa cum ai sperat, iar cei dragi se intrec in a-ti face surprize. Nici ca ai putea sa ceri ceva mai mult.

Balanta

O mica criza de nervi dimineata, dar apoi atmosfera se va calma si tu vei culege doar partile bune din ceea ce se intampla.

Scorpion

Daca cineva iti cere bani cu titlul de imprumut, nu ceda rugamintilor, mai ales daca este cineva care are acest obicei. Se anunta cheltuieli neprevazute si o sa te descurci cu greu daca dai acum tot ce ai.

Sagetator

Participi la o reuniune la care vin oameni dragi. Ai emotii, iar fericirea ti se poate citi pe chip. Nimic nu iti poate sterge zambetul de pe fata.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop 24 decembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic decembrie, #horoscop zilnic 2014 , #horoscop zilnic