Horoscop: 24 iunie 2013

Luni, 24 Iunie 2013, ora 08:55
1272 citiri
Horoscop: 24 iunie 2013
Foto: Ziare.com

Rac

Ai stat mult timp in umbra, incercand sa ii lasi pe altii sa se afirme, insa acum consideri ca trebuie sa iti asumi si tu anumite merite si iesi in fata.

Leu

Esti deschis tuturor propunerilor in aceasta perioada. Daca pana acum aveai mai multe pretentii, acum scazi standardele si comunici in alt mod.

Fecioara

Iti creste foarte mult stima de sine. Reusesti sa termini un proiect pe care multi il credeau ingropat inca de cand l-ai primit.

Balanta

Sursa entuziasmului tau este vestea primita de la partenerul de viata. Acesta te anunta ca urmeaza sa plecati intr-o mica excursie.

Scorpion

Te simti epuizat desi este inceputul saptamanii. Altadata sa nu mai umbli atat de mult in weekend, mai ales cand stii ca urmeaza cateva zile de foc la birou.

Sagetator

Ai talente ascunse, care au inceput sa iasa la iveala in ultimele zile. Ii uimesti pe cei din jur, dar cel mai mirat/a va fi sotul/sotia.

Capricorn

Se iveste ocazia unei colaborari inedite. Nu esti entuziasmat, insa asta doar la inceput, pentru ca la o analiza mai atenta o iti dai seama ce sansa ai primit.

Varsator

Pui o bariera intre tine si o ruda care tot timpul iti critica actiunile. Niciodata nu te ridici la asteptarile sale, insa te-ai saturat sa fii criticat si de data aceasta o sa o pui la punct.

Pesti

Ai o multime de treaba, asa ca incearca sa te concentrezi cat mai mult pentru a nu fi nevoit sa ramai mult pentru program. Daca nu respecti planul zilei, o sa ai de suferit.

Berbec

Nu il convine ceea ce se intampla la locul de munca si ridici pretentii. Nu este un moment bun pentru acest lucru.

Taur

Astazi trebuie sa fii optimist. Initial, afli ceva ce te pune pe ganduri si te enerveaza, insa pana la urma o sa vezi ca totul se aranjeaza in favoarea ta.

Gemeni

Muncind mult la inceputul saptamanii te asiguri ca sfarsitul va fi unul relaxant. Altfel, o sa fii nevoit sa lucrezi si in weekend.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic iunie, #horoscop zilnic 2013, #horoscop zilnic iunie 2013 , #horoscop zilnic