Horoscop: 24 mai 2011

Marti, 24 Mai 2011, ora 07:35
2530 citiri
Horoscop: 24 mai 2011
Foto: Ziare.com

Gemeni

Ai avut parte de un inceput de saptamana iesit din comun si astazi vei continua la fel. Vestile bune apar una dupa alta, iar apropiatii sunt alaturi de tine in orice ai face. Chiar si la locul de munca lucrurile incep sa fie mai bine decat de obicei.

Rac

Inca te dimineata te pui pe treaba ca lumea si nu accepti ca nimic sa iti distraga atentia. Vrei sa termini cat mai repede ceea ce ai de facut la job pentru a te putea ocupa apoi si de viata personala. Ai ceva programat pentru aceasta seara si nu vrei sa lipsesti sub nicio forma.

Leu

Starea materiala iti cam da batai de cap, insa partenerul de viata sau o ruda apropiata vor fi salvarea. Se va gasi o modalitate de a face rost de bani, astfel incat sa nu mai fie nevoie sa te imprumuti. Nu uita insa ca in aceasta seara trebuie sa faci ceva pentru un apropiat, care te-a rugat sa nu il lasi singur in aceasta incurcatura.

Fecioara

Nu ai luat in calcul pericolele de care iti vorbeau cei din jur si acum te lovesti singur de ele. Pe viitor tine seama si de sfaturile celor trecuti printr-o astfel de situatie pentru a nu repeta aceleasi greseli.

Balanta

Dispui de multa energie si ai chef sa faci ceva ce ai tot lasat deoparte in ultima perioada. Poate fi vorba despre ceva treaba prin casa sau despre o vizita datorata unui bun prieten de familie.

Scorpion

Astazi esti deschis catre activitati noi si ai dispozitia necesara pentru a face ceea ce prietenii te roaga de multa vreme. Asta inseamna ca astazi vei fi gazda potrivita pentru apropiatii tai, dar si o persoana de nadejde pentru cei din jur.

Sagetator

Ai lasat sa se vada exact ceea ce gandesti despre un coleg si asta nu este tocmai in avantajul tau. Ar fi fost mai bine sa pastrezi doar pentru tine aceste idei si abia cand ai fi fost sigur ca nimeni nu se poate atinge de tine sa spui ceea ce crezi.

Capricorn

Ai foarte multa treaba si ar fi bine sa te trezesti de dimineata pentru a reusi sa termini totul astazi. Astfel te vei asigura ca nu iti mai ramane nimic de facut maine, pentru a putea pune in practica planurile cu o ruda mai tanara.

Varsator

Ai nevoie de sfaturile unei persoane si, desi nu iti place ideea, va trebui sa te consulti cu parintii inainte sa iei o decizie. Ceea ce ai de facut va afecta intreaga familie si trebuie sa fie pusi la curent cu tot.

Pesti

Lasa deoparte grijile si fa ceva relaxant. Ai nevoie de asta. Apoi va trebui sa te ocupi de o problema ce implica multe calcule. Fii foarte atent si fa totul in liniste.

Berbec

Te-ai ocupat mult prea mult de partenerul de viata si acum realizezi ca nu ai facut ceva important pentru locul de munca. Nu mai lasa niciun minut sa treaca si pune-te pe treaba pentru a nu intra in criza de timp.

Taur

Ai avut parte de o mare surpriza in urma cu cateva zile si nici acum nu reusesti sa cobori cu picioarele pe pamant. Preferi sa fii visator decat sa faci fata proiectelor si activitatilor de la birou.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic mai, #horoscop zilnic 2011 , #horoscop zilnic