Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Horoscop: 24 mai 2012

Joi, 24 Mai 2012, ora 07:20
2917 citiri
Horoscop: 24 mai 2012
Foto: Ziare.com

Gemeni

Casa comunicarii va avea parte de o imbunatatire si asta iti va ajuta relatiile cu cei din jur, mai ales la locul de munca. Te bucuri de o popularitate iesita din comun si iti prinde bine pentru proiectele viitoare. Profita la maximum de asta.

Rac

Partea creativa iese la suprafata. Iei parte la activitati culturale, cel mai probabil cateva expozitii sau piese de teatru. Alaturi de partenerul de viata petreci clipe de neuitat.

Leu

Nu te agita prea mult pentru ceea ce ai in lucru. Nu este atat de valoros pe cum credeai. Te enervezi fara rost cateva ore si abia apoi afli ceea ce trebuia sa stii inca de la inceput, dar cativa colegi au uitat sa te anunte.

Fecioara

Vrei sa descoperi noi orizonturi si sa te gandesti foarte serios la o vacanta in afara tarii. Incepi sa te interesezi inca de pe acum pentru ca pana la momentul concediului sa fie totul pregatit.

Balanta

Nu te poti concentra asupra muncii pentru ca gandul iti zboara la intalnirea programata diseara. Ai emotii. In urma acesteia, vei afla ceea ce urmeaza sa faci in perioada urmatoare si de aceea ai aceasta stare.

Scorpion

Ai foarte multa energie si, desi ai vrea sa pleci intr-un loc in care sa o consumi, jobul nu iti permite o astfel de deplasare acum. Mai ai de asteptat doua zile si abia apoi o sa te poti bucura de planurile facute.

Sagetator

Luna te va influenta pe planul vietii personale. Aduce mai multa placere in relatia ta. Descoperi lucruri noi despre partenerul de viata si asta te va ajuta sa ii faci surpriza la care te-ai gandit de multa vreme.

Capricorn

Te simti cam ciudat astazi. Ai o presimtire, insa nu banuiesti de ce ai aceste reactii. Abia dupa-amiaza o sa afli despre ce este vorba. Te incearca sentimente neobisnuite.

Varsator

Sentimentele fata de partenerul de viata capata o alta culoare astazi, dupa ce, in urma unui telefon, primesti o confirmare a ceea ce credeai. Nu te ingrijora: este vorba despre ceva de bine.

Pesti

Astrele prevad o zi obositoare. Este adevarat ca nu primesti niciun ajutor, dar este si vina ta pentru ca nu ai facut toata treaba la timp. Ai tot amanat ceva si acum suporti consecintele.

Berbec

Nu te multumeste nimic. Esti deranjat pana si de vremea de afara. Cand e cald te enervezi, cand e frig te plangi ca iti este racoare. Fa ceva ca sa te calmezi pentru ca strici tot ceea ce ai cladit pana acum.

Taur

In prim-plan va fi casa afacerilor, asa ca profita si investeste in ceva. Indiferent de ce domeniu este, sigur o sa ai parte de multe satisfactii.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic mai, #horoscop zilnic 2012, #horoscop zilnic zodii , #horoscop zilnic