Horoscop: 24 mai 2013

Vineri, 24 Mai 2013, ora 06:58
3052 citiri
Horoscop: 24 mai 2013
Foto: Ziare.com

Gemeni

Nu spune tot ceea ce gandesti astazi, pentru ca sinceritatea de care dai dovada te-ar putea costa cam mult astazi. Ai grija la tot ceea ce se petrece in jurul tau.

Rac

Este o zi foarte agitata si daca nu iti pastrezi atitudinea pozitiva nu o sa treci cu bine peste tot ce se intampla. Ramai optimist si o sa ai de castigat foarte mult.

Leu

Nu ar strica sa iei legatura cu niste prieteni pe care nu i-ai vazut de ceva timp. Au noutati pentru tine, iar aceste informatii este posibil sa te ajute si la munca, nu numai in plan personal.

Fecioara

Esti indragostit si vrei sa afle toata lumea acest lucru. Vrei sa strigi cat poti de tare ceea ce simti. Ai grija sa nu devii deranjant.

Balanta

Ziua buna se cunoaste de dimineata. Asta este valabil pentru tine astazi. Te trezesti cu o energie de nedescris si nu ai stare deloc. Trebuie sa gasesti o modalitate sa o consumi.

Scorpion

Cam mult mister in viata ta. Faci ceva iar prietenii isi pun anumite semne de intrebare. Ii faci sa inceapa o adevarata ancheta.

Sagetator

O zi destul de banala. Nu se intampla nimic care sa iti capteze atentia, asa ca profiti de asta ca sa te odihnesti cateva ore.

Capricorn

Mai multa grija la sanatate. Indreapta-ti atentia catre un supliment de vitamine. Esti fara vlaga si doar asa o sa te pui pe picioare.

Varsator

Ai muncit prea mult si ai nevoie de o pauza, asa ca fa-ti planuri pentru un weekend prelungit. Nu ar strica sa te indrepti catre locul natal, unde te simti cel mai bine.

Pesti

Este o perioada perfecta pentru a-ti arata sentimentele fata de cei dragi. Gandeste-te la cateva cadouri si pleaca la cumparaturi.

Berbec

Daca te deranjeaza ceva, nu tine in tine, pentru ca o sa ajungi la o stare de maxima frustrare si o sa izbucnesti cand nu se asteapta nimeni.

Taur

Ai uitat de o aniversare esentiala pentru relatia ta si acum te confrunti cu nemultumirea partenerului de viata. Va trebuie sa depui mult efort pentru a-l impaca.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic mai, #horoscop zilnic mai 2013 , #horoscop zilnic