Horoscop: 24 mai 2017

Miercuri, 24 Mai 2017, ora 07:26
5995 citiri
Horoscop: 24 mai 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Taur

Gandeste-te mai mult la comunitatea din care faci parte si la ceea ce poti face pentru ca lucrurile sa mearga intr-o directie buna. Comunica cu oamenii din jurul tau pentru a afla ce trebuie schimbat. Va fi nevoie de munca in echipa pentru ca rezultatul sa fie cel sperat.

Gemeni

Trebuie sa pui in asteptare anumite sarcini si sa te ocupi de urgente. Daca toate zilele ar fi ca aceasta, nu ai avea de ce sa te plangi. O sa descoperi ca esti mult mai puternic decat credeai si vei capata mai multa incredere in tine.

Rac

Toata lumea are nevoie sa fie iubita, dar tu esti ca un copil dornic de atentie. Abia inspre seara o sa aiba partenerul timp de tine si pana atunci te vei simti abandonat. Iti vei incarca momentele libere cu un hobby. Nu este sfarsitul lumii daca nu esti tot timpul in prim plan.

Leu

Lasi de la tine in cadrul unui conflict doar pentru a asigura linistea la locul de munca. Stii ca ai dreptate, dar consideri ca aceasta este cea mai buna varianta. Seara vei ajuta pe cineva sa nu pice intr-o capcana. Insomnia va fi creativa de aceasta data.

Fecioara

Cu vointa muti muntii din loc. Pastreaza-ti calmul si negociaza puternic pentru a te asigura ca obtii ceea ce vrei. Optimismul te va ajuta sa iti maresti echipa pentru ca cineva vrea sa colaboreze cu tine, incantat fiind de ideile tale noi.

Balanta

Ceva petrecut dimineata te descurajeaza in a face ce planuisei. Nu o sa renunti definitiv, pentru ca un prieten stie cat ai muncit si practic te impinge de la spate sa nu abandonezi proiectul. Trebuie sa ii fii recunoscator, pentru ca vei ajunge in punctul dorit.

Scorpion

Esti indecis in privinta unor alegeri ce tin de viata ta personala. Nu lua o hotarare inainte sa fii sigur ca acesta este drumul pe care trebuie sa pasesti. Apar sanse mari in aceasta perioada, trebuie doar sa le recunosti si sa nu te temi de nou.

Sagetator

Te asteapta o zi minunata, cu vesti bune atat pe plan personal, cat si profesional. Incepi sa vezi rezultatele a ceva ce ai facut acum cateva luni. Culegi roadele muncii tale si esti incantat de perspective. Seara iti va fi dificil sa gasesti cuvintele prin care vrei sa evidentiezi ceva.

Capricorn

Oamenii din conducerea companiei pentru care lucrezi vor fi foarte prinsi de ideile tale si iti vor da unda verde pentru a le pune in practica. Incepi sa te simti implinit pe plan profesional. Si acasa vin vesti bune si primesti vizita unor persoane dragi.

Varsator

Este o zi pentru recuperare. Te simti obosit fizic, dar si epuizat mental. Ai nevoie de o pauza. Si chiar daca este o zi lucratoare, poti sa o lasi mai usor cu munca. Seara iesi in oras sau mergi intr-un loc din care sa te incarci cu energie pozitiva.

Pesti

A venit momentul desertului. Ai ajuns intr-un moment in care viata ta este numai lapte si miere. A fost lung si greu drumul, dar acum te bucuri de ceea ce ai realizat. Profita de aceste momente. Si pe plan profesional apar oportunitati pe care nu trebuie sa le ratezi.

Berbec

Lucrezi mai mult decat de obicei, dar asta pentru ca urmeaza sa iti iei cateva zile libere si vrei sa lasi totul in ordine la birou. Te intreci pe tine insuti intr-o activitate si vei fi foarte mandru de ce vei realiza. Va fi o lectie importanta pentru cineva care este nou in domeniu.

Citeste si Horoscopul lunii mai si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
Horoscop zilnic. Luni, 15 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire romantică
Horoscop zilnic. Luni, 15 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire romantică
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Nu încerca...
#horoscop 24 mai, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic mai, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic