Horoscop: 24 noiembrie

Joi, 24 Noiembrie 2016, ora 08:08
7667 citiri
Horoscop: 24 noiembrie
Foto: Arhiva Ziare.com

Sagetator

Revii la niste obiceiuri mai vechi si bune. De multa vreme nu ai mai participat la o intalnire cu amici din copilarie si acum iti faci timp pentru ei.

Capricorn

Esti foarte sentimental si romantic. Chiar exagerat pentru comportamentul tau normal. Partenerul de viata va fi uimit, dar si foarte fericit. Seara, o sa mergi prin magazine pentru a cumpara ceva pentru un prieten.

Varsator

Un amic are nevoie de ajutorul tau si te oferi imediat sa i-l oferi. Te gandesti sa faci o schimbare in viitorul apropiat - poate chiar de locuinta. Nu ar strica nici sa iti innoiesti garderoba, pentru ca se apropie perioada friguroasa.

Pesti

Racesti sau intampini o problema de sanatate. Ar fi bine sa stai mai mult in casa si sa te ocupi de acest aspect, pentru ca in weekend trebuie sa iei parte la un eveniment.

Berbec

O persoana de sex opus iti face un compliment si te pun pe ganduri cuvintele alese. Te incanta ceea ce ti se intampla si te gandesti ca poate fi vorba despre ceva mai mult. Acest mic flirt iti ofera multa energie pozitiva.

Taur

Ia niste suplimente alimentare pentru a-ti intari sistemul imunitar. Este o perioada in care multi oameni sunt raciti si te poti imbolnavi si tu. Vestea buna a zilei vine pe plan profesional - e posibil sa primesti o marire de salariu.

Gemeni

Pui bazele pentru a-ti implini un mare vis din copilarie. Un prieten iti ofera o mana de ajutor si impreuna stabiliti pasii pe care trebuie sa ii urmezi. La birou nu se anunta nimic notabil.

Rac

Discuti foarte mult cu persoanele tinere din familie si afli de la acestea ceva interesant legat de o mostenire. Cineva iti ofera o idee geniala pentru a spori confortul de acasa.

Leu

Pierzi notiunea timpului in timp ce te ocupi de ceva ce a devenit urgent. Nu te gandeai ca o sa dureze atat de mult, dar te ridici de la birou dupa lasarea serii.

Fecioara

Se ivesc noi oportunitati in viata profesionala. Cere cat mai multe detalii inainte de a lua o decizie care iti poate schimba radical drumul pe care ai pasit acum ceva vreme.

Balanta

Devii victima colaterala a problemelor unui prieten. Ai vrut sa il ajuti, dar o sa fii prins la mijloc. Incearca sa te detasezi cat inca mai poti. Acasa se anunta o atmosfera mult mai linistita fata de ultimele zile.

Scorpion

Nu planifica schimbari mari in perioada care urmeaza, pentru ca nu o sa iasa cum vrei tu si o sa te enervezi. Lasa partenerul de viata sa faca programul pentru weekend.

Citeste si Horoscopul lunii noiembrie si Horoscopul pentru 2016

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop 24 noiembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic noiembrie , #horoscop zilnic