Horoscop: 25 august 2011

Joi, 25 August 2011, ora 07:12
2512 citiri
Horoscop: 25 august 2011
Foto: Ziare.com

Fecioara

Astazi ai o misiune importanta de indeplinit, iar pentru ca acest lucru sa se intample va fi nevoie de multa munca si rabdare. Nu spune nu, daca cineva se ofera sa te ajute. Seara va fi singurul moment in care te vei putea relaxa pentru cateva momente.

Balanta

Stai departe de investitiile financiare astazi pentru ca astrele nu ofera semne bune in legatura cu acest aspect. Daca dispui de o suma de bani si vrei neaparat sa faci ceva cu ea, depune-o intr-un cont.

Scorpion

Ar fi o idee buna sa faci ceva pentru a-l apropia pe partenerul de viata de tine, insa nu iti schimba total atitudinea pentru a nu lasa o impresie gresita. Este posibil ca in loc sa il faci sa observe importanta relatiei sa creada ca i-ai gresit cu ceva si ca acum incerci sa iti ceri scuze.

Sagetator

Exista o mare tensiune la locul de munca si trebuie sa fii cu ochii in patru pentru a impiedica izbucnirea unui conflict intre cel putin trei colegi. Ai grija cum te ocupi de intreaga poveste.

Capricorn

Esti nelinistit, dar nu intr-un sens negativ. Se poate spune ca ai foarte mari emotii si astepti sa se intample ceva insemnat in zilele urmatoare. Inima iti bate foarte tare si ai momente in care simti ca se opreste.

Varsator

Va fi o zi plina de surprize din punct de vedere sentimental. O persoana draga revine in viata ta si planurile pentru perioada urmatoare vor fi schimbate. O sa petreci o mare parte din timp cu ea.

Pesti

Nu arunca cu banii fara sa te gandesti si la zilele urmatoare. Chiar daca ai impresia ca nu mai ai nimic de platit, ar putea sa intervina ceva si sa fii nevoit sa te imprumuti. Mai bine evita acest moment.

Berbec

Relatiile cu cei de la locul de munca se imbunatatesc, spre marea ta uimire. Trebuie sa recunoscti ca in ultima vreme si tu ai fost mai calm si nu te-ai mai enervat la orice repros primit. Continua in felul acesta.

Taur

Dispui de foarte multa energie fizica. Pentru tine este un lucru excelent, insa pentru cei din jur va fi epuizant pentru ca nu vor tine pasul cu tine. Totusi, fii mai bland cu ei.

Gemeni

Ti s-a propus ceva pentru urmatoarele zile si pui asta si timpul liber in balanta. Ai fi vrut sa stai mai mult timp cu familia, insa te gandesti si la castigul financiar. Grea decizie, insa esti singurul care o poate lua.

Rac

Tot ceea ce faci astazi este semnificativ pentru viitorul tau, asa ca nu te grabi. Pastreaza-ti calmul si fa totul incet. Daca este nevoie, da din sarcinile tale colegilor, astfel incat sa nu te aglomerezi.

Leu

Partea buna a acestei zile este ca nu trebuie sa mai participi la sedinta programata. Nu te bucura pentru ca nu se anuleaza, ci doar se amana pentru un timp. Important este ca dispui de un ragaz pentru a pune totul in ordine.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relațiile cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic august, #horoscop zilnic 2011 , #horoscop zilnic