Horoscop: 25 august

Marti, 25 August 2015, ora 06:47
3691 citiri
Horoscop: 25 august
Foto: Ziare.com

Fecioara

Nu iei nimic in serios din tot ceea ce ti se spune astazi. Consideri ca cei din jurul tau sunt pusi pe glume si crezi ca o sa le cazi in plasa. Indiferent de ceea ce iti spune instinctul mai bine analizeaza foarte bine informatiile primite.

Balanta

In mainile tale sta soarta echipei tale, asa ca nu este momentul sa faci pe viteazul sau pe inabordabilul. Poti atinge succesul printr-o simpla miscare, dar tot prin una mica poti crea haos.

Scorpion

Nu lasa sa treaca pe langa tine detalii importante. Fii atent la tot ceea ce ti se spune, citeste cu atentie emailurile primite si asigura-te ca ai baterie la telefon.

Sagetator

Treci printr-o perioada destul de aglomerata si abia ai timp sa respiri. Nu mai accepta sarcini noi pentru ca poti ajunge in situatia de a ramane la birou pana la miezul noptii, iar partenerul de viata nu va fi incantat.

Capricorn

Este abia a doua zi a saptamanii, dar tu te gandesti deja la weekend. Ai planuri facute de acum cateva luni si emotiile sunt foarte mari.

Varsator

Ai uitat de o intalnire cu un amic si acesta nu inceteaza din a-ti reprosa. Esti nevoit sa ii cumperi un cadou pentru a-l face sa fie putin mai intelegator.

Pesti

Ai atat de multa treaba, incat iti vine sa iti iei lumea in cap si sa fugi. Persoana responsabila de acest lucru este o ruda care a reusit sa te aduca intr-o stare pe care nu ai mai experimentat-o de multa vreme.

Berbec

Te vezi cu un om care reuseste de fiecare data sa te binedispuna si sa te umple cu energie pozitiva. Ii multumesti pentru efectul pe care il are asupra ta. De astfel de persoane trebuie sa te inconjori.

Taur

Esti plin de energie si pus pe fapte mari. Colegii care se tem de sedinta, trebuie sa te priveasca si pe tine ca pe un pericol, pentru ca ti-ai propus sa fii numit angajatul lunii.

Gemeni

Dupa ziua de ieri foarte agitata vrei sa o incepi pe aceasta cu o cafea tare si cateva povesti cu colegii. Acestia iti demonstreaza inca o data de ce iti place sa faci parte din echipa.

Rac

Te asteapta un drum lung. Te obisnuisei fara sedinte si termene limita, iar intoarcerea la acestea nu ti se pare ofertanta. Ai vrea sa amani momentul.

Leu

Iti faci griji fara rost pentru o persoana mai tanara din anturajul tau. Este timpul sa o lasi sa se descurce singura, altfel mereu va astepta sa ii sari in ajutor.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Klaus Iohannis a răspuns marţi, 23 aprilie, de ce s-a deplasat în Coreea de Sud cu un avion de lux în timp ce miniştrii au mers cu un avion de linie, precizând că a venit într-o deplasare...
Iohannis, reacție despre candidații separați la primăria Capitalei: "Important este să nu ducă la lupte electorale în interiorul coaliţiei" VIDEO
Iohannis, reacție despre candidații separați la primăria Capitalei: "Important este să nu ducă la lupte electorale în interiorul coaliţiei" VIDEO
Preşedintele Klaus Iohannis se teme cu privire la eventuale tensiuni în coaliția de guvernare PSD-PNL după ce partidele au decis să susțină candidați diferiți la primăria Capitalei în...
#horoscop 25 august, #horoscop zilnic august, #horoscop zilnic 2015 , #horoscop zilnic