Horoscop: 25 august 2017

Vineri, 25 August 2017, ora 06:48
6787 citiri
Horoscop: 25 august 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Fecioara

Treci de la o stare la alta in cateva minute. Acum simti ca ai fluturi in stomac, iar in cateva minute izbucnesti in lacrimi ca o cascada. Ai nevoie de o eliberare, dar si de odihna.

Balanta

Vei fi nevoit sa faci un compromis pentru a ajunge in punctul dorit. Nu este vorba despre ceva foarte important, dar pentru ca tu esti obisnuit sa castigi mereu, vei considera ca aceasta este o lupta pierduta.

Scorpion

Primesti niste vesti atat de interesante, incat abia te vei mai putea concentra la ceea ce faci. La un moment dat vei fi nevoit sa cobori cu picioarele pe pamant.

Sagetator

Ai facut niste planuri de cumparaturi, dar vei fi nevoit sa le schimbi. Tratezi totul ca pe o adevarata tragedie. Ar trebui sa fii putin mai conectat la realitate.

Capricorn

Atmosfera de acasa este cam apasata. Daca partenerul de viata este plecat, nu te grabi sa ajungi repede acasa, ci iesi cu prietenii in oras.

Varsator

Esti preocupat de ceva ce nu tine de tine si iti asumi prea multe responsabilitati. Incearca sa mai delegi din sarcini pentru ca vei ajunge sa te pierzi in detalii.

Pesti

Te preocupa situatia financiara, dar nu atat de mult ca pe partenerul de viata. Acesta nu discuta despre altceva si te simti epuizat din cauza acestui subiect.

Berbec

Un prieten pare foarte distant si simti ca iti ascunde ceva. Incerci sa ridici bariera pe care a impus-o si il ajuti. Fa acest pas cu inima deschisa, pentru ca are nevoie de ajutorul tau.

Taur

Descoperi ceva ce te face sa te simti foarte bine. Este o activitate distractiva pe care o poti desfasura impreuna cu cineva drag, nu neaparat partenerul de viata.

Gemeni

Te intereseaza o investitie. Nu trebuie neaparat sa te gandesti la ceva financiar, ci poate fi vorba si despre sentimente. Indiferent de varianta, gandeste-te foarte bine inainte de a alege ceva.

Rac

Partenerul de viata are parte de un conflict si trebuie sa ii fii alaturi. Nu este ceva grav, dar pentru el conteaza si nu trebuie sa il lasi singur in acest moment.

Leu

Trebuie sa ii oferi corpului mai multa relaxare, pentru ca in ultimele zile te-ai agitat foarte mult si incepi sa simti pe interior. Refuza sarcinile noi pe care le primesti.

Citeste si Horoscopul lunii august si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop 25 august, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic august, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic