Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Horoscop: 25 iulie 2016

Luni, 25 Iulie 2016, ora 07:43
4374 citiri
Horoscop: 25 iulie 2016
Foto: Ziare.com

Leu

Ai de-a face azi atat cu banii proprii, cat si cu cei ai altcuiva ori cu un fond comun. Treci de la o stare la alta in fractiuni de secunda: ba esti zgarcit, indiferent de ai cui bani e vorba, ba arunci cu bani. Comportamentul iti e dictat de emotii si de mediul inconjurator. Nu te lasa purtat de inertie. Grija si in felul in care interactionezi cu cei din jur; se pot isca certuri din senin.

Fecioara

Treci printr-o perioada de incertitudine profesionala si duci cu pasiune, patos o lupta pentru propria libertate. Comportamentul tau nu e insa deloc logic, rational. In plus, esti cat se poate de schimbator.

Balanta

Lucrurile la serviciu nu arata asa cum ti-ai dori; apar probleme neasteptate, e agitatie, sunt intrigi de birou. In plus, e posibil sa ai ceva dispute (minore) cu sefii sau chiar parintii. Si in casa ai cate ceva de rezolvat, chestiuni aparute pe nepusa masa.

Scorpion

Cand vine vorba sa alegi dintre vechi si nou, vei opta pentru traditional. Totusi, esti constient ca trebuie sa perfectionezi vechiul tau stil de lucru. Din fericire, e o perioada buna pentru experimente (mici), de natura practica. Cat despre schimbarile majore, nu sunt recomandate zilele acestea.

Sagetator

Realizarile tale din aceasta perioada par nesemnificative, aproape nule. Nu te amari, insa, e vorba, totusi, de niste reusite. In plus, drumul pana la ele e cel care conteaza, pentru ca inseamna mai multa experienta pentru tine.

Capricorn

E o zi in care trebuie sa intri in contact cu multa lume: atat cu persoane apropiate, cat si cu unele cunostinte vechi. Nu te multumeste deloc interactiunea cu ele, sperai mai mult. Nu e o zi potrivita pentru a merge intr-o calatorie si nici una in care sa participi la o intrunire unde trebuie sa socializezi. Poti dedica ziua unui experiment de mica amploare, personal, stiintific.

Varsator

Nu te poti bucura de viata asa cum ti-ai dori din cauza datoriilor pe care le ai (nu e vorba de multi bani). Ai rabdare, lucrurile se vor rezolva. Concentreaza-te pe sarcinile curente. Au loc schimbari semnificative de planuri, care te includ. Si starea ti se schimba rapid, aproape de la un moment la altul.

Pesti

Azi iti arati din plin temperamentul. Daca esti nascut la mijlocul lunii martie, relatiile cu interlocutorii, consultantii, prietenii, rudele si clientii nu vor fi deloc simple. Incearca sa observi mai mult si sa fii mai practic. Doar asa poti fi in avantaj.

Berbec

Nu e o zi usoara nici pe plan profesional, nici din punct de vedere al comunicarii. Te vei lovi de niste obstacole aparute din senin, te vei confrunta cu situatii prin care nu ai mai trecut pana acum, cu refuzuri. Iti doresti sa schimbi locul de munca si chiar cercul social. Nu mai vrei sa ai relatii nici cu colegii de munca. E insa doar o situatie temporara, vei reveni la sentimente mai bune.

Taur

E un moment complet nefavorabil pentru a lua decizii importante. Limiteaza-te azi la metodele cunoscute, la tiparele stiute. Nu te tii de planul facut de dimineata, pentru ca se iveste o petrecere sau intalnirea cu un prieten. Nu e exclusa nici o intalnire amoroasa.

Gemeni

Planurile tale au fost complet date peste cap. Cateva relatii importante au ajuns in impas, in unele dintre cazuri fiind vorba chiar de un drum fara intoarcere. Pot aparea urgente, neintelegeri. Logica ta nu te ajuta ajuta azi sa faci fata provocarilor.

Rac

Nu stai foarte bine cu sanatatea, asa ca ai face bine sa tii cont de recomandarile medicului. Azi treci printr-o dezamagire (nu de ordin amoros), dar esti suparat mai degraba pe tine, decat pe altcineva. Se dovedeste ca realitatea e alta decat ti-o desenasei tu.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#horoscop 25 iulie, #Horoscop iulie, #horoscop 2016 , #horoscop zilnic