Horoscop: 25 iunie 2015

Joi, 25 Iunie 2015, ora 07:55
4089 citiri
Horoscop: 25 iunie 2015
Foto: Ziare.com

Rac

Adopti o tactica diferita fata de modul in care ai procedat pana acum si o sa fii surprins sa afli ca da roade chiar mai repede decat ai fi crezut. Esti multumit de aceasta zi.

Leu

Ti-ai propus ca astazi sa nu lasi nimic sa te afecteze si sa ignori toti factorii care ar putea sa te supere. Aceasta atitudine o sa te ajute sa treci mai usor peste cateva neplaceri.

Fecioara

Urmeaza sa mergi la un control medical. Desi este de rutina, iti faci o multime de probleme si esti foarte stresat. Incearca sa te relaxezi, pentru ca seara o sa iti para rau ca ai pierdut inutil ziua.

Balanta

Dispui de cateva oferte de vacanta tentante si nu te multumesti cu putin. Vrei si mai mult si, de aceea, s-ar putea sa intampini dificultati in luarea unei decizii.

Scorpion

Este o zi perfecta pentru a face putina publicitate noului tau proiect. Reclama este cheia reusitei si nu stai pe loc cand vezi ca altii avanseaza.

Sagetator

Mult noroc pentru tine astazi. Astrele au semne foarte bune, mai ales pentru sagetatorii de sex masculin. Vestile excelente vin din partea familiei.

Capricorn

Astepti de multa vreme un semn, un telefon sau un email importat, iar acum apare. Incepusei sa iti pierzi speranta, dar uite ca realitatea te ia prin surprindere.

Varsator

Faci ceva ce o sa imbunatateasca relatiile cu o parte dintre rudele cu care nu te intelegeai. Ele devin mai intelegatoare, iar tu dai dovada de maturitate si o sa reusiti sa ajungeti la un numitor comun.

Pesti

Esti de acord sa iei parte la un eveniment, o activitate noua pentru tine. O sa fii surprins si acum stii ce o sa faci in weekendurile care vor veni.

Berbec

Toata ziua dai cu stangul in dreptul si esti adormit. Ti-ar prinde bine cateva zile libere in perioada urmatoare, dar proiectele apar unele dupa altele. Este un semn ca trebuie sa incepi sa inveti sa spui nu rugamintilor cunostintelor.

Taur

In interiorul tau se da o lupta intre ratiune si placere, iar cea din urma va castiga. Asta inseamna ca o sa te rasfeti, desi stii foarte bine ca o sa te coste cam mult.

Gemeni

Nu baga mana prea adanc in portofel, pentru ca o sa ai nevoie de bani in concediu. Fii cumpatat acum pentru a te distra mai tarziu. Partenerul de viata va sta tot timpul cu ochii pe tine.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop 25 iunie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic iunie, #horoscop zilnic 2015 , #horoscop zilnic