Horoscop: 25 mai 2011

Miercuri, 25 Mai 2011, ora 07:31
2559 citiri
Horoscop: 25 mai 2011
Foto: Ziare.com

Gemeni

Ti-ai pus multe sperante intr-un proiect de la job, insa nimic nu iese asa cum iti doreai si te vezi in situatia de a gasi rapid o alta solutie. Nu ezita si nu pierde mult timp incercand sa remediezi problema actuala si mai bine indreapta-ti atentia catre viitor.

Rac

Incearca sa nu te pierzi in detalii si sa ratezi lucrurile esentiale. Toti din jur incep discutii care nu au nicio noima, doar multa vorba si atat. Retrage-te discret din aceste dialoguri si pune accentul pe ceea ce trebuie.

Leu

Energia nu iti lipseste, insa nu ai dispozitia necesara sa faci ceea ce aveai planuit pentru astazi. Daca de dimineata te gandeai ca va fi o zi obisnuita, chiar banala, realitatea te va contrazice.

Fecioara

Ai luat initiativa. Ai pus piciorul in prag si ai spus tot ceea ce gandeai. Sinceritatea de care ai dat dovada ar putea sa atraga dupa ea momente neplacute la locul de munca, insa din punct de vedere moral esti convins ca ai facut ceea ce trebuie si in sfarsit poti respira in voie, fara sa simti ca te sufoci.

Balanta

Relatia persoanala trece printr-o perioada cam tensionata, insa totul se intampla din cauza ta pentru ca ai cerut mult mai mult decat ti-ar fi putut oferi partenerul de viata. Desi in ochii tai este un erou, gandeste-te ca in realitate este un simplu om si nu poate face minuni.

Scorpion

Rudele fac exact ceea ce le-ai rugat sa nu faca si din aceasta cauza intri intr-o situatie neplacuta. Nu ai ce face pentru ca familia nu ti-o alegi si esti nevoit sa rezolvi de fiecare data totul. Ai nevoie de ajutorul cuiva, insa nu apela la persoanele cu legaturi de sange pentru a nu agrava situatia.

Sagetator

Nu ai onorat o invitatie si acum suporti consecintele. Intalnirea respectiva putea avea efecte importante asupra carierei tale, insa nu vei afla niciodata in ce fel si regreti. Nu ai cum sa schimbi nimic, asa ca mai bine priveste inainte.

Capricorn

Te nelinisteste ceva, insa nu este cazul sa faci din tantar armasar. Toata lumea iti explica ca exagerezi, dar tu mergi pe ideea ta. O sa vezi ca pierzi vremea in loc sa te ocupi de lucrurile care trebuie terminate cat mai repede.

Varsator

Te incearca sentimente cel putin ciudate si habar nu ai cum sa le interpretezi. Iti pui fel si fel de intrebari si esti dezamagit ca nu iti poti oferi raspunsuri care sa te satisfacta. Analizeaza foarte bine situatia inainte de a face un pas gresit.

Pesti

Ai lasat o persoana apropiata sa se ocupe de o problema sensibila si esti dezamagit de rezultat. Nu credeai ca nu poate face fata, insa acum trebuie sa gasesti repede solutia salvatoare pentru a iesi cu bine din tot haosul creat in viata ta.

Berbec

Vrei neaparat sa achizitionezi ceva, insa iti lipsesc banii. Nu te lasi pana nu faci rost de ei pentru a putea cumpara ceea ce iti doresti. Desi vrei acel lucru, nu merita sa te imprumuti si mai bine mai astepti pana la salariu.

Taur

Pui ceva la cale si vrei sa iasa totul ca la carte. Multe telefoane si numeroase intalniri. Cam asa se va desfasura ziua pentru tine. Seara vei fi mult prea obosit pentru a participa la intalnirile programate si vei fi nevoit sa le amani.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic mai, #horoscop zilnic 2011 , #horoscop zilnic